Doplňky

73

Tropický déšť se sprchou GROHE Tempesta

20.8.2021

Milujete sprchování a rádi byste zažili to nejlepší, co současný trh nabízí? Zažijte tropický déšť a skvělý pocit relaxace i ve vaší koupelně. Nová hlavová sprcha GROHE Tempesta 250 od společnosti GROHE vám dopřeje teplý letní déšť i v zimě.

68

Ruční sprcha GROHE Rainshower SmartActive

26.3.2021

Kdo by neměl rád sprchování? V zimě se v ní rozehřejete, v létě vás příjemně osvěží. Sprchování už dávno není jen o tom se umýt, ale stalo se i jedním ze způsobů relaxace a očisty nejen těla, ale i mysli. Vyzkoušejte novinku od GROHE - ruční sprchu Rainshower SmartActive.

67

GROHE Perfect Match - domácí wellness

25.2.2021

Na wellness nemusíte jezdit jen do lázní. Pokud milujete odpočinek a relax v koupelně, můžete si ho s GROHE dopřát i u vás doma. Domácí wellness se za poslední dobu stává stále oblíbenější a vůbec není divu. I proto společnost GROHE vybrala 3 kombinace Perfect Match, díky kterým docílíte sjednoceného designu.

62

Hlavová sprcha GROHE je vlaštovkou v digitalizaci koupelny

24.9.2020

Co není digitální, pravděpodobně bude brzy nahrazeno něčím novým. Takové je motto dnešní doby. Protože digitalizace, ať chceme nebo ne, se stává součástí každodenního života, a to i v oblasti koupelen. Hledáte inteligentní technologie, které se snadno ovládají a zvyšují komfort? Vyzkoušejte hlavovou sprchu GROHE.

59

Bidetové wc prkénko je skvělým vynálezem

23.6.2020

Připravte se na novou úroveň hygieny! Manuální bidetové wc prkénko nastavuje novou laťku očistě a pohodlí po použití oné místnosti. Zapomeňte na nepříjemný toaletní papír - očista pomocí tekoucí vody po použití wc je neskutečně příjemnější a šetrnější. Ucítíte to sami na vlastní kůži.

55

Se dřezy GROHE budete vařit jako profesionál

26.2.2020

Jedním z nejnezbytnějších prvků v kuchyni je dřez, který stejně jako baterii používáme několikrát denně, proto bychom jeho výběr měli pečlivě zvážit. Jedná se o velmi namáhaný a vytížený prostor, u kterého bychom měli velmi dbát na kvalitní provedení, abychom ho za pár let nemuseli měnit znovu. Všechny dřezy GROHE vynikají špičkovými materiály i zpracováním.

52

Plochá sprchová vanička v úrovni podlahy

10.12.2019

Plánujete pořízení sprchového koutu a nechcete se spokojit jen tak s něčím? Dopřejte si to nejlepší, co vám můžeme nabídnout. Plochá sprchová vanička v úrovni podlahy vám poskytne ničím nerušený zážitek ze sprchování a dokonalou relaxaci v souladu s celou koupelnou.

50

Instalační systém GROHE Rapid SLX je současnost i budoucnost zároveň

24.10.2019

Připraveni na budoucnost. Už dnes. Takové je motto společnosti GROHE. Některé revoluční technologie jsou již součástí našich produktů, jiné přijdou v blízké budoucnosti. Nyní je naší horkou novinkou instalační systém Rapid SLX, který byl navržen tak, aby vám nabídl přístup k čemukoliv, co je k dispozici dnes a zároveň ke všemu, co bude k dispozici v budoucnu.

49

Manuální bidetové sedátko Bau nepotřebuje elektřinu

25.9.2019

V dnešní době je bidetové sedátko téměř nepostradatelnou součástí moderní koupelny. Však se jedná o jednu z nejvytíženějších místností, na kterou je kladen obrovský důraz na pohodlí, hygienu a co největší možný komfort.

43

Grohe Sensia Arena je nejinteligentnější toaletou na světě

25.3.2019

Napadlo vás někdy, že i použití toalety může být zážitkem? Pokud vám to připadá nemožné, pak jenom proto, že jste ještě neměli tu čest seznámit se se sprchovou toaletou Grohe Sensia Arena. Na pohled působí jako každá jiná, ovšem uvnitř je doslova nabitá nejmodernějšími technologiemi.

12