Plochá sprchová vanička v úrovni podlahy

10.12.2019

Plánujete pořízení sprchového koutu a nechcete se spokojit jen tak s něčím? Dopřejte si to nejlepší, co vám můžeme nabídnout. Plochá sprchová vanička v úrovni podlahy vám poskytne ničím nerušený zážitek ze sprchování a dokonalou relaxaci v souladu s celou koupelnou.

Obliba plochých sprchových vaniček stoupá

V dnešní době je ve světě koupelen kladen největší důraz na design, technologie a praktičnost. I proto jsou ploché sprchové vaničky tolik žádané. Bez rušivých přechodů a dalších zbytečných elementů plynule navazují na interiér koupelny a zajišťují pohodlný, bezpečný a bezbariérový vstup do sprchy.

Geberit nabízí spoustu možností

Všechny možnosti, které Geberit nabízí pro odvodnění tohoto typu sprchových koutů, vynikají atraktivním designem, hydraulicky optimalizovanou technologií odtoku a snadnou údržbou.

Geberit má ve své nabídce několik typů odvodnění. Ovšem bez ohledu na to, jaký typ si vyberete, dostanete nadčasové designové řešení koupelny, které bude skvěle fungovat.

Sprchová vanička Geberit Setaplano

Plochá sprchová vanička Geberit Setaplano je vyrobena z vysoce kvalitního, odolného materiálu. Jeho předností si všimnete už na první dotek - oproti kovu, skla nebo keramiky je tento materiál příjemně teplý a hedvábně jemný. Kromě toho se snadno a rychle se čistí.

Přednosti Geberitu Setaplano

  • hedvábně matný, bílý povrch se hodí do každého interiéru
  • neporézní a vysoce protiskluzový materiál
  • odpad umístěný na straně poskytuje maximum ničím nerušené plochy bez hromadící se vody
  • odtokový prostor nemá žádné hrany, za kterými by mohla ulpívat špína
  • k dispozici v různých velikostech

Odtok sprchy do stěny

Máte rádi otevřený a ničím nerušený prostor? Pokud přemístíte odtok do stěny, může sprchový kout plynule navazovat na interiér koupelny a dlažba si ponechá svůj opticky čistý a ničím nerušený vzhled.

Chci vědět více 

Máte otázky?

Neváhejte nás kontaktovat nebo nás navštivte v jednom z našich klientských center. Jsme tu pro vás.