Bidetové wc prkénko je skvělým vynálezem

23.6.2020

Připravte se na novou úroveň hygieny! Manuální bidetové wc prkénko nastavuje novou laťku očistě a pohodlí po použití oné místnosti. Zapomeňte na nepříjemný toaletní papír - očista pomocí tekoucí vody po použití wc je neskutečně příjemnější a šetrnější. Ucítíte to sami na vlastní kůži.

Bidetové wc prkénko s dvěma rameny

Nechce se vám měnit celá toaleta? To rozhodně nemusíte, stačí si pořídit bidetové wc prkénko, které nainstalujete k vašemu záchodu. Díky dvěma odděleným sprchovým ramenům zažijete perfektní očistu a po použití samozřejmě zůstane koupelna suchá.

Poloha ramen je absolutně přizpůsobitelná a nemusíte se bát složité údržby protože spršky jsou samočistící.

Co vás bude zajímat

  • Hlavní sprcha pro dokonalou osobní hygienu s nastavitelnou intenzitou proudu
  • Dámská sprcha pro intimní hygienu s nastavitelnou intenzitou proudu
  • Prkénko a víko s plynulým samozavíracím sklápěním
  • Sprchové trysky zasouvací do krytu
  • Sprchová ramena z antibakteriálního materiálu disponují automatickým čištěním

Ovládání bidetového wc prkénka je hračka

Nemusíte se bát žádné složité manipulace nebo toho, že byste na toaletě strávili mnohem více času. Pomocí lehce dosažitelné ovládací páčky na boku bidetového wc prkénka spustíte proud dle vašich potřeb, osušíte se a je hotovo.

Přídavný bidet na wc bez proudu

Velkou výhodou je také to, že přídavný bidet na wc není potřeba zapojovat do elektřiny. Sprcha funguje pomocí páčky a celý proces zajišťuje pouze tekoucí voda.


GROHE produkty 

Máte otázky?

Nebo potřebujete poradit? Jsme tu pro vás, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme s výběrem koupelnových předmětů dle vašich požadavků a možností. Pokud máte raději osobní kontakt, neváhejte nás navštívit v našem showroomu, kde přímo uvidíte produkty GROHE.