Hlavová sprcha GROHE je vlaštovkou v digitalizaci koupelny

24.9.2020

Hlavová sprcha GROHE patří k tomu nejlepšímu

Hlavová sprcha GROHE s revolučním ovládáním sprchy SmartConnect patří mezi naprostou špičku ve své kategorii. SmartConnect je bezdrátový dálkový ovladač, který se k hlavové sprše GROHE Rainshower připojuje prostřednictvím bluetooth. Díky němu si můžete zvolit přepínání nebo kombinaci různých režimů proudu.

GROHE Rainshower 310 SmartConnect

Hlavová sprcha GROHE Rainshower 310 SmartConnect nabízí inovativní způsob ovládání prostřednictvím bluetooth a propojením s dálkovým ovladačem napájeným z baterie. Ten umožňuje přepínat mezi šetrným proudem GROHE PureRain a dynamickým proudem ActiveRain, nebo je oba navzájem kombinovat.

Flexibilita a komfort GROHE Rainshower 310 SmartConnect

Bezdrátový dálkový ovladač lze umístit na libovolné místo a jeho použití je díky jednoznačným piktogramům velmi intuitivní. Hlavová sprcha s opulentním průměrem 310 mm je k dostání v kulaté a hranaté variantě. Snadno a rychle ji lze nasadit na stávající sprchové rameno. Sprcha GROHE Rainshower 310 SmartConnect vás nadchne svou flexibilitou a komfortem a stane se technologickým klenotem každé moderní koupelny.

Prestižní cena German Innovation Award 2020

Hlavová sprcha GROHE Rainshowe 310 SmartConnect byla dokonce vyhlášena prestižní porotou German Innovation Award 2020 jako vítěz v kategorii „Excellence in Business to Consumer – Heating & Bathroom“. Tato kategorie sdružuje produktová řešení skrz různé průmyslové sektory, která se významně liší od svých předchůdců zejména v oblasti uživatelské přívětivosti a přidané hodnoty.

Máte dotazy?

Rádi vám je zodpovíme, neváhejte nás kontaktovat.