GROHE Perfect Match - domácí wellness

25.2.2021

Na wellness nemusíte jezdit jen do lázní. Pokud milujete odpočinek a relax v koupelně, můžete si ho s GROHE dopřát i u vás doma. Domácí wellness se za poslední dobu stává stále oblíbenější a vůbec není divu. I proto společnost GROHE vybrala 3 kombinace Perfect Match, díky kterým docílíte sjednoceného designu.

Domácí wellness můžete mít doma i vy

Firma GROHE nabízí Perfect Match - vybrané kombinace produktů, které jsou naprosto kompatibilní formou i funkcí. Design vodovodní baterie odpovídá tvaru sanitární keramiky, tvaru sprchového systému a dalšímu příslušenství - vše od jednoho výrobce. Vytvořit si vlastní sladěnou koupelnu snů a domácí wellness se stalo jednodušší než se může zdát.

Každá koupelna by měla odrážet vkus o osobnosti svých majitelů - někteří mají rádi funkčnost a praktičnost, jiní preferují originalitu a špičkový design. Samozřejmě také záleží na velikosti a dispozicích koupelny. Navíc na trhu je k dispozici obrovské množství různých variant a správně je sladit je spíš prací pro profesionálního designéra.

3 kombinace Perfect Match

I proto společnost GROHE vytvořila 3 kombinace Perfect Match - koordinovaná koupelnová řešení, která obsahují baterie, umyvadla, sprchy, vany, wc, splachovací tlačítka a další doplňky.

Perfect Match - GROHE Essence

Vytvořte si nadčasovou koupelnu díky elegantním organickým tvarům, štíhlým profilům a přírodním liniím s GROHE Essence.

Perfect Match - GROHE Plus

GROHE Plus je ideální pro moderní koupelny, protože produkty v této sérii jsou inspirované geometrickými tvary, a tím se stávají pozoruhodným architektonickým prvkem každé koupelny.

Perfect Match - GROHE Eurocube

Moderní, čistý až kubistický design série GROHE Eurocube se pyšní výraznými minimalistickými liniemi.

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.