Špičkové vodovodní baterie GROHE

22.12.2016

Německá kvalita, 80 let tradice a špičková technologie – to je značka GROHE, která do koupelen a kuchyní přináší vodovodní baterie nejvyšší úrovně. Tato slova jsou podržená důvěrou zákazníků, kterým značka GROHE přináší do jejich domovů spolehlivost, bezchybný výkon a mnohaletou životnost při každodenní zátěži.

Vodovodní baterie GROHE

GROHE – světový lídr pro vodovodní baterie

GROHE je lídrem v oblasti vodovodních baterií a stojí také ve světové špičce v oblasti sanitární techniky doplňků.

Velký důraz se při výrobě klade na výběr materiálů a jeho následné zpracování.

Hotové výrobky procházejí náročnými zátěžovými testy, během kterých musí odolat nejen zkoušce času, ale také funkčnosti, intuitivnímu ovládání, bezporuchovosti a snadné údržbě.

Co vám GROHE přináší?

  • Oceňovaný design
  • Nejkvalitnější materiály
  • Špičkovou technologii
  • Dlouhou životnost výrobků
  • Ekonomické využití vody

 

Zajímá vás více?

Společnost GROHE stojí za vznikem mnoha revolučních vynálezů, které se během let staly standardní součástí našich domovů. Ať už se jedná o vývoj prvního splachovacího ventilu či oblast termostatických baterií. Výjimku v sortimentu netvoří ani bezdotykové baterie, které již nejsou výsadou pouze nemocnic či profesionálních kuchyní, ale i domácností.  

Přesvědčte se o kvalitě GROHE na vlastní oči

Přesvědčte se o kráse a kvalitě koupelnových klenotů v podobě vodovodních baterií na vlastní oči, a to v GROHELIVE Centru Praha, kde jsou pro vás ve skvěle vybaveném showroomu připraveny ukázky tradičních i nejnovějších modelů. Načerpejte inspiraci již nyní díky virtuální prohlídce. Zkušený tým vám poradí s výběrem a ověření technici s montáží a péčí o výrobky.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.