Bezdotyková baterie FootControl

20.6.2016

Že bezdotyková baterie patří pouze na veřejné toalety, kde je umístěna především proto, aby se zabránilo plýtvání vodou? Po bezdotykovém dávkovači mýdla či otevírání odpadkového koše se v domácnostech rozšiřuje čím dál vyšší důraz na hygienu a praktičnost, na což zareagovala i společnost GROHE a představila novinku – bezdotykovou baterii ovládanou nohou.

GROHE FootControl baterie

Volné ruce a čistá baterie

Zapomeňte na ruce od těsta, se kterými pouštíte pomocí baterie vodu a kohoutek, kterého se ruce dotkly, je špinavý. Nepřidělávejte si starosti, stres a zbytečný nepořádek, přinášíme vám praktickou novinku.

Ovládání hřbetem ruky možná znáte...

V domácnosti je za běžného provozu nepředstavitelné, aby se voda z kohoutku spustila vždy, když projdete okolo dřezu. Proto GROHE zapracovalo na nové technologii ovládání baterie.

Možná jste již viděli, že lze proud vody ovládat lehkým dotekem hřbetem ruky, kdy vůbec nemusíte použít otočnou páku (tzv. EASYTOUCH).

...ale co ovládání pomocí nohy?

Na tento systém navázala poslední novinka – GROHE FootControl, ovládání baterie, ke kterému ruce nepotřebujete. Důmyslný systém ovládání proudu vody se skrývá v rozvodech pod dřezem či umyvadlem, kdy je díky tužkovým bateriím a nenápadně ukrytému čidlu možné spustit a zastavit vodu dotekem špičky nohy.

Vhodné i pro stávající baterie

Společnost GROHE tuto technologii zapracovala do tří nejpopulárnějších kuchyňských baterií, ale pokud máte nedávno rekonstruovanou kuchyni a chcete si zpříjemnit vaření nožním ovládáním baterie, je to samozřejmě možné. Stačí, pokud máte baterii GROHE s vytahovací sprchou, ke které lze rozšíření přidat.

Prohlédněte si novinku v GROHELIVE Centru Praha! Pokud vás zajímá více, kontaktujte nás, rádi vám tuto moderní a především praktickou technologii představíme podrobněji.