3D tisk GROHE baterií už není sci-fi

9.4.2019

Novinka od GROHE – 3D tisk

Bezesporu největší peckou a absolutní novinkou je 3D tisk vodovodních baterií GROHE. Že si to ani neumíte představit? Nevadí – my jsme to uměli, a světlo světa tak mohly spatřit nové baterie GROHE Atrio Icon 3D a GROHE Allure Brilliant Icon 3D. Naší společnosti se totiž podařilo vyvinout naprosto jedinečné složení granulátu pro kovové 3D tiskárny v Německu.

Technologie i trendy

Ruku v ruce s novými technologiemi jdou i nové trendy. A na ty je v dnešní době kladen obrovský důraz, protože i koupelnu chceme mít designovou a plnohodnotně vybavenou tak, aby se očista stala nejenom nutností, ale i příjemnou relaxací a odpočinkem.

GROHE pomáhá udávat trendy

Jakožto vůbec prvnímu velkému výrobci sanitárních produktů, který spustil výrobu baterií pomocí 3D tisku z kovů, se nám v GROHE povedlo skloubit nejmodernější technologie a perfektní design a tím se podílet na utváření budoucí tváře koupelnového vybavení.

Vede promyšlená jednoduchost

Dnešní požadavky na řešení koupelen jsou jasné – musí být jednoduché, integrované, intuitivní, ale zároveň důmyslně promyšlené a vysoce kvalitní. To spočívá zejména v dokonalém sladění barev, materiálů a designového zpracování vodovodních baterií, sprch, sanitární keramiky a splachovacích tlačítek, ale také kuchyňských baterií, dřezů a veškerých doplňků.

GROHE produkty 

GROHE novinky

Tím, jak prohlubujeme své znalosti se pouštíme i do dalších projektů přesahujících rámec sanitárního vybavení. Nově jsme představili například novou generaci vodních senzorů GROHE Sense a systém GROHE Sense Guard Pro, díky kterému budete mít okamžitý a úplný přehled o spotřebě energie a vody, ale funguje i jako prevence před vytopením.

Tisková zpráva z veletrhu ISH

Chcete vědět více?

Chcete vědět více o našich novinkách a technologiích? Kontaktujte nás nebo nás navštivte v našem Showroomu.