Grohe Sense – malý, ale šikovný pomocník

27.2.2019

Co je Grohe Sense?

Grohe Sense je vodní snímač, který nikdy nespí. Zareaguje vždy, když detekuje vodu tam, kde by žádná být neměla. Jakmile nějakou zaměří, vydá zvukový signál, rozsvítí červené světlo a odešle vám upozornění přes aplikaci Grohe Ondus. Díky tomu získáte čas a můžete tak minimalizovat škody o mnoho dříve, než byste si úniku všimli sami.

Grohe Sense měří i vlhkost

Navíc vás Grohe Sense upozorní i v případě, že bude vlhkost v místnosti tři hodiny nad stanoveným limitem. To znamená, že budete mít možnost zabránit vzniku plísně, která je velmi zdraví nebezpečná. A samozřejmě funguje i naopak. Upozorní vás, pokud je v místnosti vlhkost příliš nízká.

Kam s ním?

Všude tam, kde hrozí únik vody. To bývá nejčastěji v koupelně u pračky, případně v kuchyni u myčky a dřezu. Rovněž najde své využití ve sklepech nebo na chalupách, protože jakmile teplota klesne pod tři stupně, opět vás aplikace upozorní. A vy tak získáte čas udělat potřebná opatření.

Chci vědět víc 

Máte otázky?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám je zodpovíme. Můžete nás kontaktovat, nebo navštívit přímo v jednom z našich showroomů.