Baterie

71

Koupelnová vodovodní baterie GROHE Baulines

21.6.2021

Zařizujete novou koupelnu a potřebujete vybrat koupelnovou vodovodní baterii? Jenže na trhu je obrovské množství různých druhů a typů a vybrat jen jednu jedinou se může zdát jako téměř nadlidský úkol. A protože v jednoduchosti je krása, společnost GROHE přišla s baterií GROHE Baulines.

69

Kuchyňská baterie se sprchou GROHE SmartControl

27.4.2021

Každá kuchyně je centrem a srdcem domova - je to místo, kde se schází celá rodina, sdílí svoje zážitky, chystá si jídlo a pak si ho zde i vychutnává. I proto, že zde trávíme spoustu času, je důležité, aby vás práce v kuchyni bavila a také aby se vám v ní líbilo. A k tomu je potřeba kvalitní a funkční vybavení - kuchyňská baterie se sprchou GROHE SmartControl.

66

Termostatické baterie GROHE GROHTHERM

27.1.2021

Technologie ve světě koupelen jdou neustále dopředu, a to i díky společnosti GROHE, která je jejich předním světovým inovátorem. Klasické baterie jsou stále populární, ovšem postupně se stále oblíbenější stávají termostatické baterie GROHE, se kterým bude sprchování zase o něco příjemnější a pohodlnější.

64

Exkluzivní 3D vodovodní baterie GROHE

9.11.2020

Nepředstavitelné se stalo skutečností. Světlo světa spatřila vodovodní baterie GROHE, která se zrodila 3D tiskem za pomoci těch nejmodernějších technologií. Zároveň zůstávají zachovány všechny špičkové funkce a perfektní designové provedení.

63

Kuchyňská baterie Zedra SmartControl

20.10.2020

Výběr kuchyňské baterie není radno podceňovat. Přeci jenom v kuchyni trávíme podstatnou část našeho života. Jak se vám líbí kuchyňská baterie od GROHE Zedra SmartControl, která vyniká promyšleným designem, ergonomií i inovativním funkcím?

61

Bezdotykové baterie jsou na vzestupu

25.8.2020

Moderní doba si žádá moderní produkty. Dnes, kdy je na hygienické standardy brán obrovský zřetel, se nároky na ně stále zvyšují. A to nejenom na veřejných místech, ale také v našich domovech. Lidé už se nechtějí zbytečně něčeho dotýkat, proto jsou bezdotykové baterie a hlasem ovládané produkty blízkou budoucností.

58

S GROHE Red vaříte hned

28.5.2020

Horká voda bez čekání a přímo z kohoutku? Ne, to opravdu není nic nemožného, to je novinka pro vaši kuchyni jménem GROHE Red, díky které budete mít vařící vodu k okamžitě k dispozici.

57

Baterie Grohe Plus s LED displejem

27.4.2020

Technologie hýbou světem, a stejně tak je tomu i ve světě koupelen, do kterého vstupují inteligentní technologie umožňující usnadnění běžných úkonů a zvyšovat pohodlí uživatele. Chytrá umyvadlová baterie Grohe Plus je nejnovějším přírůstkem, díky kterému je možné v reálném čase sledovat teplotu vytékající vody na displeji výpusti.

54

Bezdotyková baterie GROHE Bau Cosmopolitan E

28.1.2020

Vyzkoušejte novou generaci bezdotykového komfortu. Bezdotyková baterie už dávno není jen výsadou hotelů a restaurací, ale zabydluje se i v domácích koupelnách. I když na veřejných místech jde především o to, že nepřijdete do přímého kontaktu s bakteriemi, doma ji oceníte především při práci - když budete mít špinavé ruce, neušpiníte si jimi i baterii.

53

Kuchyňská vodovodní baterie Grohe - funkční i designová

18.12.2019

V kuchyni trávíme velkou část svého času a právě kuchyňská vodovodní baterie bývá jejím nejvytíženější součástí. Použijete ji asi stokrát za den - natočení vody, umytí jídla nebo na úklid. Proto se rozhodně vyplatí si pořídit kvalitní a odolný kousek, který vám bude dobře sloužit celé roky.

12 3 4