Zajímavosti

72

GROHE X - nová digitální platforma

13.7.2021

Jít s dobou je dnes naprosto zásadní. Lidé milují nejrůznější technologie a vychytávky, díky kterým je jejich život jednodušší a zábavnější. Společnost LIXIL EMENA uvedla na trh novou digitální platformu, která vám umožní získat všechny informace a novinky o naší značce GROHE.

70

Úspěchy GROHE v oblasti udržitelnosti

27.5.2021

Společnost GROHE není na poli udržitelnosti žádným nováčkem a již minulosti získala v této oblasti různá ocenění. Nyní do své sbírky zařadila další dva úspěchy - byla jmenována jako jeden z 50 lídrů v oblasti udržitelnosti a klimatu a vyhrála německou cenu za udržitelný rozvoj German Sustainability Award 2021.

65

Historie značky GROHE

23.12.2020

Společnost GROHE má za sebou bohatou tradici výroby prémiových produktů. Své klíčové schopnosti rozšiřuje také prostřednictvím získávání znalostí a zkušeností inovativních společností. Každá akvizice v minulosti znamenala novou položku v know-how našeho produktového portfolia.

60

GROHE v boji proti plastovým obalům

28.7.2020

Společnost GROHE, která je předním světovým výrobcem kompletních koupelnových řešení a kuchyňských baterií, již před dvěma lety vyhlásila válku zbytečným plastovým obalům a nahradila je ekologičtějšími variantami. V současné době jsme přírodu uchránili od 10 milionů jednorázových plastových obalů. V příštím roce to bude už 35 milionů.

56

Společnost GROHE snižuje uhlíkovou stopu

30.3.2020

Společnost GROHE patří mezi přední světové výrobce špičkových kuchyňských baterií a koupelnových řešení. Již roky se právem může chlubit svým přístupem k životnímu prostředí a stát se tak inspirací pro další firmy. Prostřednictvím iniciativy GROHE goes ZERO míří nyní společnost k neutrální uhlíkové výrobě. 

42

Grohe Sense – malý, ale šikovný pomocník

27.2.2019

Už jste někdy měli vytopený byt? Pokud ano, tak s jistotou víte, že už to nikdy nechcete zažít. Jestli vytopíte sami sebe, jste „jenom“ pořádně naštvaní, ale pokud „zalejete“ i sousedy, je to už pořádný průšvih. A právě tomu naštěstí můžete předejít díky praktickému systému Grohe Sense.

36

S GROHE Rainshower zažijete úžasný déšť v koupelně

22.6.2018

Užíváte si, když v parném létě přijde příjemný a osvěžující deštík, který vám udělá dobře na těle i na duši? S GROHE Rainshower si ho můžete dopřát pouhým stisknutím tlačítka, a navíc nemusíte ani vytáhnout paty z domu. Požitek, který připomíná dovolenou v tropech, si nyní můžete vychutnat i ve své koupelně.

31

Ovládací tlačítko GROHE a antivandal řešení

23.3.2018

I tak malý detail, jako je ovládací tlačítko na splachování toalety, může pozvednout i tuto zpravidla nejmenší místnost v bytě na zcela jinou úroveň. A nejen to – tlačítka GROHE kromě designu zaujmou i z ekonomického a ekologického hlediska.

30

Odpočinek v dešti vykouzlí hlavová sprcha

13.2.2018

Každá doba má své trendy. Před třiceti lety vládl v koupelnách umakart, na přelomu tisíciletí zažily svoji éru rohové vany a nyní je na prvním místě pohodlí a relaxace, ke které by neměla chybět hlavová sprcha. Ať již plánujete rekonstrukci koupelny, nebo si chcete ve své stávající koupelně dopřát osvěžující pocit tropického deště, poradíme vám, jak na to.

20

Světová výstava ISH 2017 odhalila novinky značky GROHE

27.4.2017

Společnost GROHE nesmí chybět na žádném významném veletrhu v oblasti vody či vybavení interiérů. Nejinak tomu bylo i v Frankfurtu nad Mohanem, kde bezpochyby ovládla veletrh ISH 2017, kterého se účastnilo téměř 2 500 výrobců. 

1