Kuchyňská baterie Zedra SmartControl

20.10.2020

Výběr kuchyňské baterie není radno podceňovat. Přeci jenom v kuchyni trávíme podstatnou část našeho života. Jak se vám líbí kuchyňská baterie od GROHE Zedra SmartControl, která vyniká promyšleným designem, ergonomií i inovativním funkcím?

Kuchyňská baterie GROHE s ekologickým režimem

Minimalistický design - to je to, co vás na první pohled zaujme na kuchyňské baterii Zedra SmartControl od GROHE. Ta samozřejmě slouží jako každá jiná dřezová baterie, ovšem tato vyniká perfektní kontrolou nad proudem vody. A to je pro ekologicky smýšlející klienty naprosto zásadní. Režim Eco, který snižuje spotřebu vody a tím i dopad na životní prostředí i vaši peněženku, je totiž možné nastavit i jako výchozí.

Zedra Smartcontrol ovládaná stisknutím tlačítka

Další výhodou kuchyňské baterie Zedra Smartcontrol je, že se neovládá klasickou pákou, ale pouze stisknutím tlačítka, což je mnohem pohodlnější, obzvláště pokud máte plné nebo špinavé ruce.

Sílu proudu si určujete otáčením tohoto tlačítka. Teplotu vody pak regulujete otáčením ventilu na těle baterie.

Ocenění pro Zedra SmartControl

Za tím, že Zedra SmartControl je špičkovým výrobkem si stojíme nejenom my, ale i spotřebitelé včetně odborné poroty ankety Kitchen Innovation Prize, ve které získala ocenění za nejlepší inovaci roku v kategorii kuchyňských dřezů a baterií.

Firma GROHE tuto cenu vyhrála už potřetí za sebou a letos získala i zlaté ocenění za nejoblíbenější značku. Toto ocenění se navíc uděluje jenom jednou za tři roky za speciální komunikaci se zákazníky a konzistentní sílu značky v průběhu několika let.

Baterie ověnčená cenami

Zedra SmartControl je také součástí kolekce GROHE Colors nedávno oceněnou zlatou cenou iF Gold Design Award 2020. „Tato kolekce vodovodních baterií staví uživatelský zážitek přímo do centra dění! Zapůsobila na nás zejména precizní kvalita řemeslného zpracování, design a bezproblémová integrace do každého stylu kuchyně,“ zdůvodnila porota své rozhodnutí.

GROHE kuchyňské baterie 

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás. Nebo nás přímo navštivte v našem showroomu na Praze 4.