Termostatické baterie GROHE GROHTHERM

27.1.2021

Technologie ve světě koupelen jdou neustále dopředu, a to i díky společnosti GROHE, která je jejich předním světovým inovátorem. Klasické baterie jsou stále populární, ovšem postupně se stále oblíbenější stávají termostatické baterie GROHE, se kterým bude sprchování zase o něco příjemnější a pohodlnější.

Spousta technologií - to jsou termostatické baterie GROHE

V nabídce máme nyní dvě nové termostatické baterie GROHE - GROHE GROHTHERM 1000 Performance a GROHE GROHTHERM 800 Cosmopolitan. Obě baterie disponují technologiemi:

  • GROHE TurboStat, která rychle reaguje na náhlé změny tlaku nebo teploty vody a zároveň udržují konstatntní teplotu po celou dobu sprchování.
  • GROHE 38 °C SafeStop, která zabraňuje spuštění příliš teplé vody a SafeStop Plus umožńující nastavit teplotu maximálně na 43 °C.

Nové modely jsou k dostání také jako součást sprchových setů společně se sprchou GROHE Tempesta Cosmopolitan se dvěma režimy proudu. Případně lze také doplnit sprchovou tyčí o délce 600 nebo 900 mm.

GROHE GROHTHERM 1000 Performance

Model GROHTHERM 1000 Performance s integrovanou technologií GROHE CoolTouch je zárukou, že mezi horkou vodou a povrchem baterie vznikne bariéra studené vody, tudíž nemůže dojít k opaření. Díky tomu je povrch chladný na dotek a nemůže překročit teplotu sprchy. Navíc je tato baterie vybavena ergonomickými rukojeťmi ProGrip s vroubkovaným povrchem, takže je snadné s nimi manipulovat. Tlačítko GROHE EcoButton pak při sprchování snižuje spotřebu vody až o 50 %.

Více o GROHTHERM 1000

GROHE GROHTHERM 800

GROHTHERM 800 Cosmopolitan je moderní kompaktní termostatická baterie spojující nejvyšší standardy kvality a technologie. Tenká oválná konstrukce s masivní kovovou rukojetí podtrhuje elegantní design. Ergonomické ovládání zajišťuje žlábek Ergorim na zadní straně rukojeti a díky technologii GROHE EcoJoy je snížena spotřeba vody až o 50 %, a to bez snížení komfortu při sprchování.

Více o GROHTHERM 800

Máte dotazy?

Nebo potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.