Sprchový systém bude jedničkou ve vaší koupelně

29.5.2018

Vana nebo sprcha? To jsou věční rivalové. Někdo miluje naložit se do plné horké vany, jiný zase upřednostňuje rychlejší osprchování. Ať tak či onak, uznejte sami, že s příchodem horkého léta je sprcha prostě praktičtější. A mít k tomu celý sprchový systém je pak úplně nejlepší.

sprchový systém grohe

Sprchový systém GROHE je široký

Sprchový systém GROHE vám totiž zajistí dokonalý požitek, takže mytí se stane nejenom nutností, ale také relaxací a příjemnou činností.

V naší nabídce najdete hned několik typů, takže si vyberete podle svého vkusu, rozpočtu a požadavků.

Sprchový systém GROHE slučuje tři nezbytné komponenty pro skvělý zážitek ze sprchování:

  • hlavovou sprchu
  • ruční sprchu
  • termostatickou baterii nebo přepínací ventil (umožňuje přepínání mezi dvěma sprchami)

 

Sprchové systémy vynikají technologiemi

Všechny naše sprchové systémy jsou vybaveny technologií GROHE DreamSpray, která rozvádí vodu rovnoměrně do každé trysky. Termostatické systémy pak navíc vynikají technologií GROHE TurboStat zajišťující stálou teplotu vody během sprchování. A to je jenom příklad všech perfektních funkcí.

GROHE Euphoria má dokonalé proporce

Za zmínku jistě stojí například sprchový systém GROHE Euphoria představující kombinaci moderního designu a funkční dokonalosti. Hlavové a ruční sprchy navíc disponují jedinečným režimem poskytujícím perfektní dešťový proud, který je podle průzkumu nejčastěji využívaným.

Systémy Euphoria Power&Soul jsou pak vybaveny inovativními sprchami, které nabízí výběr mezi čtyřmi jedinečnými a sedmi kombinovanými režimy proudu.

Se sprchovými systémy GROHE vám poradíme

Sprchové systémy GROHE zkrátka kombinují špičkové technologie s kvalitními materiály a úžasným designem. Pokud potřebujete více informací nebo poradit s výběrem, budeme rádi, když nás kontaktujete.