Sprchový systém GROHE Flex

18.10.2016

Pokud patří koupelna k vašim nejoblíbenějším místnostem v domě, tato novinka by vám v žádném případě neměla utéct! Elegantní, kvalitní, komfortní a vyrobený v Německu – to je novinka pro rok 2016/2017, sprchový systém GROHE Flex, který vám ze sprchování vytvoří dokonalý zážitek plný odpočinku a relaxace. 

GROHE Flexi – kompromisní řešení

Ať už řešíte koupelnu novou, nebo chcete zpestřit stávající, systém GROHE Flex užijete jistě všude. Díky flexibilnímu řešení je možné tento sprchový systém zapojit ke každé armatuře.

grohe flex

Často se uživatelé koupelny neschodnou – jeden chce relaxovat pod proudem vody Rain (připomínající padající kapky deště) a druhý je zastáncem klasické ruční sprchy.

A právě GROHE přináší kompromisní řešení – oba typy hlavic v jednom sprchovém systému, který si zamiluje celá rodina! Pořiďte si praktické i pohodlné řešení v jednom výrobku, který je důmyslně zpracovaný a navážený pro každodenní použití.

Proč si ho pořídit teď hned?

  • Nadčasový GROHE design
  • Nadstandardní kvalita
  • Vyrobeno v Německu
  • 2v1 – hlavová i ruční sprcha
  • Lze připojit k jakékoliv baterii
  • Snadná instalace
  • Příznivá cena

A to není vše...

GROHE má vždy ještě nějaké eso v rukávu. Kromě výše uvedených výhod můžete počítat i s nízkou spotřebou vody, která je při průtoku minimálně 7 l / minutu (průměrně se průtok vody ve sprchách pohybuje okolo 14 – 20 l / minutu). Samozřejmostí je propracovaná sprchová hlavice s dokonalým rozprášením vodních kapek a v neposlední řadě nesmíme opomenout ani ochrannou vrstvu GROHE SpeedClean, která zabraňuje usazování vodního kamene a napomáhá jednoduché údržbě.

Lákavé, že?

Není nic jednoduššího, než kontaktovat showroom v Praze 4, kde si tuto novinku můžete nejen prohlédnout a vyzkoušet, ale také zakoupit. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.