I splachovací tlačítko může vypadat skvěle

21.12.2018

Každá část koupelny stojí za pozornost, neboť jak je známo, z detailů se skládá celek. Proto nepodceňujte výběr ani takové zdánlivé maličkosti, jako je splachovací tlačítko u toalety, které společnost Grohe nabízí v luxusních povrchových úpravách a přitažlivém designu. I onu místnost, kam i císařpán chodí pěšky, můžete mít vyladěnou do posledního detailu.

Dvojitá splachovací tlačítka pro úsporu vody

Jedním z pilířů naší společnosti je i ochrana životního prostředí, proto u nás najdete pouze dvojitá splachovací tlačítka. Ta umožňují spláchnout toaletu takovým množstvím vody, které je potřeba – třemi nebo šesti litry. Pokud chcete šetřit ještě více, lze všechny naše nádrže nastavit na maximální objem 4,5 litru vody.

Designová splachovací tlačítka 

Produktové řady splachovacích tlačítek Grohe

Jasně vedou závěsná wc s podomítkovými nádržkami

Absolutní jedničkou moderních koupelen jsou závěsná wc s podomítkovými nádržkami. Dnešním trendem je totiž motto Co nepotřebujeme nutně vidět, schovejme. A to prospívá nejen vizuální stránce, ale i té praktické. Co je schované, není totiž potřeba čistit.

Wc podomítkové nádržky jsou nezaberou tolik místa

WC podomítkové nádržky využijete hlavně do nových, případně rekonstruovaných, koupelen. Do těch starých nikoliv, protože je nutné nádrž přizdít, případně instalovat do zdi. Potom už můžete vidět pouze tlačítko – vše ostatní je skryté ve zdi. Tím ušetříte místo a zároveň nebude splachování a napouštění vody tak hlučné.

Máte dotazy? Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo poradíme ohledně dalšího koupelnového vybavení.