Kuchyňská baterie se sprchou GROHE SmartControl

27.4.2021

Kouzlo baterie GROHE SmartControl je v tlačítku

Kuchyňská baterie se sprchou GROHE SmartControl s inteligentním tlačítkovým ovládáním vám přinese perfektní uživatelský zážitek. Na této baterii nenajdete žádnou páku, ale ke spuštění a zastavení vody slouží intuitivní ovládací systém - stačí pouze stisknout tlačítko v horní části hlavy baterie.

Pokud budete tlačítkem otáčet, můžete efektivně regulovat objem vody od úsporného systému Eco až po trysku Jet. Velkou výhodou je také to, že tlačítko můžete snadno stisknout také zápěstím nebo loktem, což oceníte zejména tehdy, pokud máte obě ruce plné nebo špinavé.

Magnetický dokovací mechanismu kuchyňské baterie GROHE SmartControl

Teplotu vody pak můžete snadno regulovat pomocí ventilu na těle baterie. Vychytávkou pak je také to, že vaše oblíbené nastavení množství vody bude automaticky uloženo pro další použití.

A to stále není všechno - součástí kuchyňské baterie GROHE SmartControl je další benefit, díky kterému se vám bude v kuchyni pracovat lépe - výsuvná sprchová hlavice s magnetickým dokovacím mechanizmem, což znamená, že po použití se sprcha sama automaticky vrátí do původní polohy.

Chci nezávazně poptat

Kuchyňská baterie se sprchou ve třech provedeních a 11 barvách

Pokud jste si dosud nebyli jistí, jakou kuchyňskou baterii si máte vybrat, nyní už váhat nemusíte - kuchyňská baterie se sprchou GROHE SmartControl patří k tomu nejlepšímu. A to se týká i jejího minimalistického vzhledu a čistého designu ve třech provedeních:

Minta - minimalismus a oválné tvary
Essence - štíhlé a organické linie
Zedra - tělo ve tvaru písmene A

Kuchyňské baterie GROHE SmartControl jsou k dostání celkem v 11 různých barvách, takže si můžete vybrat přesně tu, která se bude hodit přesně do vaší kuchyně.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.