Kuchyňská baterie GROHE vás omráčí technologiemi

7.7.2018

Kdo si pořídí kuchyňskou baterii GROHE, už nikdy nebude chtít žádnou jinou. A na to bychom si klidně i vsadili. Díky kombinaci nejnovějšího designu a našich špičkových technologií bude každý strávený okamžik v kuchyni radost. Naše baterie totiž patří mezi absolutní špičku. Těžko si od nich můžete přát ještě něco víc.

Maximální osvěžení s kuchyňskou baterií GROHE

Zapomeňte na kupování lahví s minerální vodou, protože ta kohoutková vám moc nechutná. Pokud investujete do systému GROHE Blue , získáte neustálý přístup k výborné a čerstvě filtrované vodě. Za vším stojí vysoce výkonný filtr, chladič a výrobník perlivé vody.

Páka na pravé straně kuchyňské baterie GROHE slouží k běžné regulaci proudu horké či studené vody. Otočný knoflík s vestavěným barevným LED displejem na levé straně poté reguluje poměr nasycení ve filtrované a chlazené vodě. Zároveň však obsahuje oddělený přívod vody pro filtrovanou a nefiltrovanou vodu.

Zjisti více o GROHE Blue

Kuchyňská baterie GROHE umí „nebalenou vodu“

S kuchyňskou baterií GROHE si v okamžiku můžete vychutnat naši „nebalenou vodu“ a to hned ve třech variantách – neperlivá, jemně perlivá a perlivá. A navíc bude vždy dokonale vychlazená.

Kuchyňská baterie GROHE uvaří vodu už v kohoutku

Ale to není všechno. Pomocí technologie GROHE Red budete mít doma svůj soukromý horký pramen. Pryč jsou doby, kdy jste museli čekat, než se vám uvaří voda na kávu nebo čaj. Náš dokonale spolehlivý systém poskytuje vařící vodu přímo z kohoutku.

Pod elegantní kuchyňskou baterií GROHE Red se ukrývá energeticky efektivní titanový bojler, který pracuje skutečně jen tehdy, kdy to budete potřebovat. A estetiku vaší kuchyně rozhodně nijak neohrozí.

Zjistit více o GROHE Red

Kuchyňská baterie se sprchou se hodí při práci

Jak už víte, naše baterie neslouží jenom k mytí. Ovšem pokud potřebujete napustit hrnec nebo opláchnout zeleninu, určitě oceníte naši kuchyňskou baterii se sprchou. Ta vám díky svému ergonomickému tvaru rovněž ušetří spoustu času a námahy.

Tak co říkáte, zaujali jsme vás? Pokud ano, neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi zodpovíme vaše dotazy případně pomůžeme vybrat ten správný produkt právě pro vás. Technologických novinek nabízí GROHE celou řadu, nenechte si je utéct.