Koupelnová vodovodní baterie GROHE Baulines

21.6.2021

Zařizujete novou koupelnu a potřebujete vybrat koupelnovou vodovodní baterii? Jenže na trhu je obrovské množství různých druhů a typů a vybrat jen jednu jedinou se může zdát jako téměř nadlidský úkol. A protože v jednoduchosti je krása, společnost GROHE přišla s baterií GROHE Baulines.

Koupelnová vodovodní baterie GROHE Baulines pro každého

Pokud máte rádi moderní, minimalistické a funkční věci, pak pro vás bude volba koupelnové vodovodní baterie GROHE Baulines trefou do černého. Snoubí v sobě totiž tři prvky:

  • vysokou kvalitu
  • estetický minimalistický design

  • dostupnou cenu


Komfortní baterie GROHE Baulines vám koupelnu nepocáká

Baterie GROHE Baulines jsou vstupní branou do světa špičkových produktů GROHE. Naši zákazníci si tak mohou vychutnat více komfortu, například díky prodloužené a mírně zkosené výpusti je zajištěn konzistentní proud vody, který brání stříkání vody mimo umyvadlo během mytí rukou, takže už se nebudete muset rozčilovat nad věčně pocákanou podlahou.

Chci nezávazně poptat

GROHE Baulines s hladkým a bezespárovým povrchem

GROHE Baulines jsou také velmi bezpečné, a to především zásluhou inovativního procesu odlévání zinku v jedné z nejekologičtějších továren v jihovýchodní Asii. Povrch baterie je bez jakýchkoliv spár nebo dělících linií, do kterých by případně mohly vniknout nečistoty.

Uvnitř těla baterie jsou pak oddělené rozvody, díky kterým je voda bez obsahu niklu nebo olova. Velkou výhodou je také to, že rozvody nemají kontakt s tělem baterie, který díky tomu není na dotyk horká, což oceníte zejména pokud máte malé děti.

Ekologická technologie GROHE EcoJoy

Stejně jako téměř všechny baterie společnosti GROHE i tato disponuje technologií GROHE EcoJoy s omezovačem průtoku vody, který zvládne snížit spotřebu vody o 50 %. V komfortu rozdíl nepoznáte, protože obsahuje perlátor obohacující vodu vzduchem, takže objem proudu je stejný jako u jakékoliv jiné baterie.

GROHE Baulines sladíte s Bau Ceramic

Velkou výhodou je pak také to, že pokud si vyberete vodovodní koupelnovou baterii GROHE Baulines, společně se sanitární keramikou Bau Ceramic vytvoříte kompletně sladěnou koupelnu.

Přijďte k nám do showroomu

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.