GROHE X - nová digitální platforma

13.7.2021

Jít s dobou je dnes naprosto zásadní. Lidé milují nejrůznější technologie a vychytávky, díky kterým je jejich život jednodušší a zábavnější. Společnost LIXIL EMENA uvedla na trh novou digitální platformu, která vám umožní získat všechny informace a novinky o naší značce GROHE.

Grohe X

Digitální platforma GROHE X aneb vše v jednom

Nová digitální platforma GROHE X nabízí všechny důležité informace a novinky na jednom místě, a to jak pro instalatéry, obchodníky, designéry nebo architekty, tak i pro koncové zákazníky. Pomocí ní je také možné se online spojit s našimi odborníky v případě jakýchkoliv dotazů.

Co v GROHE X najdete?

Uživatelé platformy dostanou unikátní možnost dozvědět se o více o GROHE a to pomocí informativního a inspirativního multimediálního obsahu, který byl vyvinut pro potřeby všech našich partnerů a klientů.

Prozkoumejte celý svět GROHE na jednom místě. Najdete zde všechno, co můžete potřebovat. Například:

  • trendy ovlivňujících sanitární průmysl,
  • videa potřebná k instalaci
  • zajímavé příběhy, inspirace a produktové inovace

  • exkluzivní pohled do zákulisí našich továren
  • propojení s globálním trhem
  • nejnovější technologie

Chci vidět GROHE X 

GROHE X je jen prvním stupněm

„GROHE X je výsledkem našeho revolučního způsobu myšlení. Nebáli jsme se ‚nový normál‘ uchopit za správný konec, pochopit výzvy a vnímat je jako nové příležitosti,“ vysvětluje Jonas Brennwald, Leader LIXIL EMENA a Co-CEO Grohe AG ústřední roli, kterou platforma GROHE X v současnosti pro společnost GROHE hraje.

„Prostřednictvím GROHE X nabízíme našim zákazníkům centrální, vždy dostupnou, značkovou platformu pro inspiraci, ale také interakci – kdekoliv se nacházejí, kdykoli nás potřebují. Důležitost platformy GROHE X vnímáme i do budoucna. Tato digitální platforma je jen prvním stupněm vlastního zážitkového ekosystému, který bude v nadcházejících letech podněcovat spolupráci s našimi zákazníky. Jakmile to bude opět možné, bude platforma GROHE X doplněna o hybridní nebo kamionové turné“, dodává.

Chci nezávazně poptat

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.