S GROHE Red vaříte hned

28.5.2020

Horká voda bez čekání a přímo z kohoutku? Ne, to opravdu není nic nemožného, to je novinka pro vaši kuchyni jménem GROHE Red, díky které budete mít vařící vodu k okamžitě k dispozici.

GROHE Red vám pomůže uvařit kávu i polévku

Jedná se o takový protipól kuchyňského systému GROHE Blue, který nabízí chlazenou, filtrovanou vodu s volitelným nastavením stupně sycení. GROHE Red vám naopak okamžitě umožní přípravu horkých nápojů, polévek a dalších jídel.

Opaření se bát nemusíte

Voda o teplotě 100 °C , kterou vám systém GROHE Red ihned poskytuje vám usnadní a urychlí přípravu kávy, čaje nebo hygienické čištění nádobí. Pomocí ovládacího panelu s dvěma tlačítky je ovládání naprosto jednoduché.

Samozřejmostí je dětský zámek, takže se nemusíte bát, že by se vaše dítě nechtěně opařilo. Stejně tak i výpusť je zcela izolovaná, takže její povrch je bezpečný a nehrozí popálení.

Úsporný režim GROHE Red

Prázdniny nemají jenom děti ve škole, ale funkcí prázdninového režimu disponuje i GROHE Red - to znamená, že pokud je aktivovaný, teplota vody v bojleru je pouze 60 °C , takže se zbytečně neplýtvá energií.

Systém dokonce dosahuje energetické efektivity třídy A.

Různé varianty bojlerů i baterií

Na výběr máte opět mnoho variant systému GROHE Red. Například do bojleru velikosti M se vejdou 4 litry, takže se vejde i do menších kuchyní. Na druhou stranu velikost L je dost objemný, takže se hodí například do kanceláří nebo velkých rodin.

Více o GROHE Red

  • bojlery z odolného titanu jsou odolné vůči korozi
  • filtr bránící usazování vodního kamene a nečistot, který zároveň vylepšuje chuť vody
  • design hodící se do každé kuchyně
  • šetříte vodu, protože zbytečně nenaplňujete varné konvice

 

Nezávazně poptat 

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás?