Grohe Eurocube – kubické tvary, které vás ohromí

26.1.2018

Potřebovali byste nové koupelnové vybavení a oblé tvary vám nic moc neříkají? Tak zpozorněte, protože právě pro vás vytvořila firma GROHE sérii Eurocube, která se vyznačuje pravidelným čtvercovým designem. S jeho pomocí dostane vaše nová koupelna ostrý, jedinečný a moderní vzhled. Vždyť nemusí být stejná jako všechny ostatní.

GROHE Eurocube ozvláštní detaily hranatých výřezů na páce baterií

Navrhli jsme pro vás chytrý a originální design řady GROHE Eurocube, ve které vám můžeme představit široký výběr baterií pro umyvadla, sprchy, vany, bidety a dřezy. Napříč celou sérií můžete najít hranaté výřezy na pákách a rukojetích, díky nimž baterie nevypadají tak přísně, ale zároveň nechávají prostor minimalismu.

Baterie GROHE Eurocube Joy

Baterie GROHE Eurocube těží z technologií

Baterie GROHE Eurocube jsou dokonale sladěny s požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů. Kromě nejmodernějšího a geometricky zajímavého vzhledu za bezkonkurenční cenu těží také ze dvou předních technologií firmy:

  • GROHE- Grohe SilkMove pro hladký a komfortní provoz pákových baterií
  • GROHE StarLight pro lesklý a vysoce odolný chromový povrch

A to samozřejmě není všechno. Jelikož společnost Grohe dbá nejenom o atraktivní design, ale i o špičkový výkon, vyznačují se baterie Grohe Eurocube také celou řadou jedinečných funkčních vlastností. Mezi ně patří například patentovaná úspora technologie GROHE EcoJoy, která snižuje spotřebu vody až o 50 % při zachování plného proudu.

Tak šetříte nejen svou peněženku, ale také životní prostředí.

Další variací je Eurocube Joy

Za pozornost stojí také varianta Eurocube Joy, v níž najdete umyvadlové, vanové, sprchové a bidetové baterie. Ty jsou díky svěžím liniím a hranatým variacím dokonalou volbou pro milovníky moderního koupelnového designu. I u těchto baterií samozřejmě najdete to nejlepší z technologií GROHE.

 Zaujaly vás baterie GROHE Eurocube?

Vybrali jste si, ale máte nějaký dotaz? Neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi zodpovíme vaše dotazy či pomůžeme s výběrem. Nebo máte radši osobní kontakt a chtěli byste baterie GROHE Eurocube raději vidět na vlastní oči? Přijďte se podívat do našeho showroomu v Praze 4.