Chromové doplňky do koupelny

15.11.2017

Koupelna – to není jenom umyvadlo a vana. I když ty jsou samozřejmě tím nejdůležitějším. Ovšem svou podstatnou a velmi praktickou roli mají také doplňky, které v žádné koupelně nesmí chybět. Vždyť kam byste odložili svůj zubní kartáček, zahákli roličku toaletního papíru nebo pověsili ručník? Proto firma GROHE zařadila do své nabídky velké množství chromových doplňků do koupelny.

Chromované doplňky GROHE

S držákem na ručníky GROHE
nešlápnete vedle

Pokud sháníte například držák na ručníky GROHE, určitě si z naší nabídky vyberete ten pravý. Za zmínku stojí i fakt, že jsou zhotoveny v několika barvách.Ať už sáhnete po kterémkoliv, nemůžete šlápnout vedle. Protože všechny produkty firmy GROHE vynikají vysokými standardy s důrazem na kvalitu.

Řada GROHE Essentials je nadčasová

Společnost GROHE má koupelnové doplňky v několika kolekcích. Ty z řady GROHE Essentials jsou nadčasové, a proto nabízí mnoho způsobů, kterými dovedete vaši koupelnu k dokonalosti. Produkty této řady jsou vybaveny chromovou povrchovou úpravou GROHE StarLight. Skvěle se tak hodí k široké škále našich vodovodních baterií.

Je libo hranatou kolekci Essentials Cube?

Opomenout nelze ani kolekci doplňků Essentials Cube, která disponuje výraznými hranami a čtvercovým kováním. To vše činí dokonalé příslušenství do koupelny vybavené produkty z naší kosmopolitní kolekce. Navíc vše ve stejném designu.

Chromové doplňky do koupelny si určitě vyberete u nás

Pokud tedy zařizujete koupelnu, určitě si nezapomeňte prohlédnout naše internetové stránky nebo navštivte specializovaný showroom v Praze. Zde totiž naleznete kompletní nabídku nejen chromových doplňků do koupelny, ale i ostatního příslušenství. Pokud si s výběrem nevíte rady, s potěšením uvítáme jakékoliv vaše dotazy. Neváhejte nás kontaktovat.