Bezdotykové baterie jsou na vzestupu

25.8.2020

Moderní doba si žádá moderní produkty. Dnes, kdy je na hygienické standardy brán obrovský zřetel, se nároky na ně stále zvyšují. A to nejenom na veřejných místech, ale také v našich domovech. Lidé už se nechtějí zbytečně něčeho dotýkat, proto jsou bezdotykové baterie a hlasem ovládané produkty blízkou budoucností.

Bezdotykové baterie = minimum bakterií

Společnost GROHE se budoucnosti nebojí a snaží se nacházet nové možnosti a způsoby, jak čelit novým hygienickým výzvám pomocí architektury a designu - především v oblasti koupelen a kuchyní. Dotýkat se vodovodní baterie, a hlavně pak na veřejných místech, se pro mnoho lidí stává nepřijatelné. Proto má smysl zaměřit se na bezdotykové baterie.

Bezdotykové baterie s infračerveným senzorem

Mnohem hygieničtější a vhodnější alternativou jsou bezdotykové baterie s infračerveným senzorem. Proud vody se spustí umístěním rukou pod výpusť, takže se snižuje riziko přenosu bakterií a virů téměř na minimum.

Stejně tak kuchyňské baterie je možné ovládat bezdotykově - zápěstím, loktem nebo i chodidlem.

GROHE myslí na nejnáročnější klienty

V posledních letech se společnosti GROHE podařilo vyvinout portfolio inteligentních, bezdotykových a inovativních řešení splňujících požadavky i těch nejnáročnějších klientů. A poptávka po těchto produktech stále stoupá. Protože lidé budou stále více věnovat pozornost hygieně, především pak na veřejných místech.

Poptávka stoupá

„Široká škála bezdotykových produktů GROHE je odpovědí na neustále rostoucí požadavky na hygienu v citlivých oblastech, jako jsou kuchyně nebo koupelny,“ vysvětluje Jonas Brennwald ze společnosti Grohe. „Již dnes pociťujeme zvýšenou poptávku po našich hygienických řešeních, a to jak ze strany firem, tak přímo od koncových zákazníků.“

Více o GROHE technologiích 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás. Nebo nás přímo navštivte v našem GROHELIVE centru v Praze.