Bezdotyková baterie GROHE Bau Cosmopolitan E

28.1.2020

Vyzkoušejte novou generaci bezdotykového komfortu. Bezdotyková baterie už dávno není jen výsadou hotelů a restaurací, ale zabydluje se i v domácích koupelnách. I když na veřejných místech jde především o to, že nepřijdete do přímého kontaktu s bakteriemi, doma ji oceníte především při práci - když budete mít špinavé ruce, neušpiníte si jimi i baterii.

Snadné ovládání bezdotykové baterie

Bezdotyková baterie GROHE Bau Cosmopolitan E v sobě snoubí praktičnost, funkčnost a vysokou úroveň hygieny. A v neposlední řadě také stylové prvky, které zkrášlí každou koupelnu. Vzhledem k intuitivnímu ovládání je vhodná pro každého, včetně dětí a seniorů.

Ušetříte za energie

S tím souvisí i výraznější úspora peněz. Pořizovací náklady nejsou tak vysoké, ale snížení spotřeby vody obrovské, obzvláště pokud s vámi bydlí někdo, kdo nechává zbytečně téci vodu. To platí především v rodinách, kde jsou malé děti, kterým mnohdy trvá i pár minut, než vodu konečně vypnou.

Senzorovou baterii lze nastavit

Jakmile dáte ruce k senzorové baterii, spolehlivý a přesný senzor spustí proud vody, přičemž rozsah detekce rukou a dobu, po kterou voda teče, je samozřejmě možné jednoduše nastavit dálkovým ovladačem. Zbytečnému plýtvání vodou je pak zabráněno tím, že voda teče pouze v tu dobu, kdy jsou ruce pod výpustí.

Chci bezdotykovou baterii

Včasné zastavení vody i menší spotřeba

Součástí dotykové baterie GROHE Bau Cosmopolitan E je také technologie GROHE EcoJoy, která spotřebuje o 50% méně vody, ovšem bez toho, aby se to projevilo na komfortu.

Tato baterie vás uchvátí svým promyšleným a minimalistickým designem s chromovým povrchem, která vynikne v každé koupelně. Navíc ji lze vhodně kombinovat s různými modely umyvadel.

Bezdotyková baterie bez šmouh a otisků

Díky bezdotykovému ovládání baterie nedochází k žádnému přenosu bakterií mezi uživateli. A protože se jí vůbec nedotýkáte, nebudou na ní zůstávat šmouhy a otisky, takže ji nemusíte tak často čistit. Hygienu dále zajišťují také funkce jako je proplachování, tepelná dezinfekce nebo režim čištění.

Máte otázky?

Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.