Baterie Grohe Plus s LED displejem

27.4.2020

Technologie hýbou světem, a stejně tak je tomu i ve světě koupelen, do kterého vstupují inteligentní technologie umožňující usnadnění běžných úkonů a zvyšovat pohodlí uživatele. Chytrá umyvadlová baterie Grohe Plus je nejnovějším přírůstkem, díky kterému je možné v reálném čase sledovat teplotu vytékající vody na displeji výpusti.

Šetřete s baterií Grohe Plus

Díky vodovodní baterii Grohe Plus si budete moci přizpůsobit teplotu přesně podle sebe, čímž zvyšujete nejenom bezpečnost, ale i udržitelnost - protože baterie přesně zobrazuje teplotu vody, mnohdy si uvědomíte, že horkou vodou zbytečně plýtváte.

Všude samá technologie

Dominantou baterie Grohe Plus je integrovaný LED displej. Dále nabízí i osvědčené technologie Grohe EcoJoy (rychlé přepínání mezi standardním a úsporným proudem pomocí senzoru), Grohe AquaGuide (nastavitelný perlátor) a odvápňovací systém Grohe SpeedClean.

Některé modelové varianty mají také verzi s vytahovací sprchou, která usnadňuje jak mytí umyvadla nebo napouštění nádob, tak i osobní hygienu.

Výhody

  • Precizní ovládání s LED displejem zobrazujícím přesnou teplotu vody
  • Všestranné použití - díky svému tvaru kopírujícímu písmeno D se baterie hodí ke kulatým i hranatým koupelnovým produktům
  • Dostupné varianty s vytahovací nebo otočnou výpustí pro maximální pohodlí

Dokonalý vzhled baterií

Při pohledu zepředu je patrná konstrukce ve tvaru D, která působí majestátně, naopak zadní strana působí elegantně. Korunou dokonalého vzhledu baterií je pak oblouk.

Celek pak výborně doplňuje LED displej, který je krytý nenápadným akrylovým sklíčkem. Perfektní dvojici pak tato baterie tvoří se sprchovým systémem Grohe SmartControl nebo sprchou Grohe Rainshower SmartActive v měsíčně bílé úpravě. Důmyslným detailem je pak zabarvení číslic na displeji v závislosti na teplotě - modrá barva při studené, červená při horké.

Chci vědět více 

Máte dotazy?

Nebo potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat. Případně nás navštivte v našem showroomu.