Baterie GROHE Eurosmart nabízí luxus a kvalitu

18.12.2017

Pokud potřebujete své koupelně či kuchyňskému dřezu dodat punc luxusu, musíte nutně vidět baterie GROHE Eurosmart od firmy GROHE. Vyznačují se mimo jiné nadčasovým elegantním designem, který je dokonalou symbiózou formy a funkce. Všechny výrobky opouštějící továrnu společnosti se rovněž můžou pyšnit mimořádnou kvalitou.

baterie eurosmart

Řadu GROHE Eurosmart neustále inovujeme

S řadou GROHE Eurosmart si můžete vychutnat větší pohodlí. Baterie z této kolekce v sobě totiž snoubí prvotřídní luxus a spolehlivou kvalitu do podoby výjimečných produktů. A ty neustále vylepšujeme. Zaměřili jsme se zejména na moderní design a nejlepší vestavěné technologie. Jednou z inovací je i nová kartuše s integrovaným omezovačem teploty.

V GROHE Eurosmart najdete i dřezové baterie

V nabídce řady GROHE Eurosmart si můžete vybrat úžasné dřezové baterie, na nichž oceníte nejen skvělý design, ale také skvělé funkční vlastnosti jako je úspora vody nebo precizní regulace teploty. Za zmínku stojí také velký rozsah otáčení výpusti 140 stupňů poskytující pohodlný dosah či ergonomicky tvarovaná páka pro snadnější manipulaci. Tyto baterie mají vše, co byste si od nich mohli jen přát.

GROHE Eurosmart myslí i na koupelnu

Ovšem pozadu nezůstane ani vaše koupelna. Řada GROHE Eurosmart totiž nabízí i sprchové, vanové, bidetové a umyvadlové baterie, které vám společně sjednotí koupelnu, takže bude vypadat velmi kompaktně.

U těchto baterií zajisté oceníte dokonalé provedení s čistými liniemi a snadno čistící povrch. Samozřejmostí je úsporná technologie snižující spotřebu vody až o 50 %.

baterie eurosmart

GROHE Eurosmart Cosmopolitan pro náročné

K této kolekci jsme vytvořili ještě řadu GROHE Eurosmart Cosmopolitan. Ta nabízí umyvadlové a dřezové baterie vyvinuté tak, aby splňovaly náročné požadavky na výkon, odolnost a hladkou manipulaci. Chromovaný povrch stačí otřít utěrkou a bude vždy zářit jako nový. Špičková keramická kartuše zajišťuje hladký pohyb páky.

S výběrem baterií vám pomůžeme

V případě, že si vyberete jednu z našich baterií, stoprocentně nemůžete udělat chybu – za to ručíme. Pokud byste měli dotazy nebo potřebovali poradit s výběrem té správné pro vás, neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi ve specializovaném showroomu poradíme.