Úsporná sprcha GROHE SmartControl – o krok blíže k dokonalosti

8.9.2016

S tím, jak se stále zdokonalují i věci nejběžnější potřeby, rostou též naše nároky na ně. To, co se dříve považovalo za standardní, dnes už našim potřebám sotva vyhovuje a hledáme věci úsporné, šetrné a bezpečné. Stejně tak je tomu i s obyčejnou sprchou, která musí splňovat i zdánlivě protichůdné požadavky.

Sprcha úsporná, bezpečná, elegantní i praktická

grohe smart

Chceme sprchu velkou, ale zároveň úspornou. Spoustu funkcí, ale co nejjednodušší ovládání. Komfort i bezpečný provoz. Elegantní design a praktičnost.

Mnohé z těchto požadavků splňuje nový sprchový systém SmartControl od společnosti GROHE.

Elegantní zevnějšek skrývá již osvědčený termostatický ventil Turbo Stat, který plynule a rychle reaguje na změny teplot a tlaků ve vodovodním řádu. Pojistka Safe Stop zabrání neúmyslnému puštění horké vody.

Technologie CoolTouch udržuje tělo baterie chladné. Při pohybu ve sprše vás pak nečeká nepříjemné překvapení při dotyku s rozpálenou armaturou.

Komfort, který si zamilujete

Ruční sprcha je doplněna oválnou hlavovou sprchou o skutečně komfortní šířce 36 cm. Její celokovové provedení může být vybaveno, krom klasického sprchového, až dvěma druhy masážních proudů, které promění vaši sprchu v místo relaxace po náročném dni.

To co však dělá GROHE SmartControl skutečně inovativním systémem, je způsob ovládání jednotlivých funkcí samostatnými tlačítky. Stisknutí tlačítka je velmi jednoduché a intuitivní, ruce kluzké od mýdla ani šampon v očích nejsou překážkou k rychlému a bezpečnému zapnutí, nebo vypnutí proudu vody.

Grohe Smart control

Baterií ovládaných pomocí tlačítek je poslední dobou na trhu několik. Pouze GROHE SmartControl však umožňuje i regulaci množství vody, a to pro každou funkci zvlášť! Spotřebu vody budete mít tak stále pod kontrolou, což je v době neustálého zvyšování cen energií, všeobecného tlaku na úspory a ekologického smýšlení jistě výhodou.

Využití prostoru nad vlastní baterií jako poličky známe už z jiných armatur a tato osvědčená drobnost nemůže chybět ani u GROHE SmartControl.

GROHE SmartControl se díky svému designu, funkcím a způsobu ovládání, se stává bezpochyby ohlasem budoucnosti a novým měřítkem kvality ve světě vodovodních baterií.

Přijďte se o jedinečnosti této sprchy přesvědčit do showroomu GROHELIVE centrum Praha.