Chytrá dřezová baterie Grohe SmartControl

26.11.2019

Milujete vaření a rádi trávíte čas v kuchyni? Pak potřebujete to nejlepší vybavení, se kterým bude radost pracovat. Díky nové dřezové baterii Grohe SmartControl bude příprava na vaření mnohem pohodlnější.

Grohe SmartControl - tlačítko místo páky

Nová řada kuchyňských baterií Grohe SmartControl vám ušetří čas i nepříjemnosti - nemusíte totiž složitě manipulovat s pákou, abyste si pustili vodu, ale stačí jednoduše stisknout tlačítko. A to můžete udělat i loktem nebo zápěstím.

blog

Výhody dřezové baterie Grohe SmartControl

Otáčením tlačítka u dřezové baterie Grohe SmartControl můžete regulovat průtok vody, od silného až po ekologický proud. Teplotu vody nastavíte otočením kolečka na těle baterie. Díky vytahovacímu perlátoru docílíte maximální flexibility pro mytí dřezu nebo oplachování zeleniny, přičemž výkonné magnety zajistí, že sprchová hlavice po použití automaticky a plynule zasune zpátky do své původní polohy. Vysoká výpusť vám usnadní naplnění velkých hrnců.

Specifikace Grohe SmartControl

  • vytahovací sprcha s laminárním proudem
  • SmartControl tlačítko on - off
  • Grohe EasyDock magnetický zasouvací systém sprchové hlavice
  • rozsah otáčení směšovacího ventilu 90°
  • otočná výpusť s rozsahem otáčení 140°
  • jednootvorová montáž

 

Nejmodernější technologie

Grohe StarLight
Díky povrchu Grohe StarLight bude baterie vypadat stále stejně jako v den, kdy jste ji koupili. Jde o vytříbený proces pokování silného povrchu uznávaného jako jeden z nejlepších na světě.

Grohe SmartControl
Pouhým stisknutím tlačítka můžete jednoduše zapínat a vypínat vodu a otáčením tlačítka regulovat její teplotu. Systém si dokonce zapamatuje nastavenou teplotu a objem pro příště.

QuickFix Plus
Se systémem QuickFix Plus je instalace rychlejší a jednodušší.

Dřezové baterie Grohe v několika provedeních

Inovativní kuchyňské dřezové baterie Grohe SmartControl přináší precizní ovládání na dosah ruky a jsou k dispozici ve třech modelech a jedenácti povrchových úpravách.

Více o Grohe SmartControl 

Máte otázky?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám je zodpovíme.