Závěsné wc od GROHE – elegantní a úsporné řešení

23.8.2017

Závěsné wc si velmi rychle našlo své příznivce. Toaleta, která visí ve vzduchu, opticky odlehčuje prostor, veškeré technické zázemí je elegantně skryto ve stěně a především je tento typ wc oblíbený pro svoji snadnou údržbu. Ne všechny závěsné toalety jsou však stejné. GROHE do této sanitární keramiky zapracovává své jedinečné know how...

GROHE a jeho propracované wc moduly

Toaleta – místnost, o které se moc nemluví a přitom je nedílnou součástí každého dne. Často se setkáváme s tím, že se jedná až o poslední část interiéru, která se zařizuje „z povinnosti“.

závěsné wc od grohe

A to je škoda. Možnosti, trendy a moderní vybavení se týká i těchto zpravidla nejmenších místností v domě. GROHE má pro vás v tomto oboru připravenou celou řadu wc modulů, které jsou nejen krásné na pohled, ale také ohleduplné k vašim výdajům a životnímu prostředí.

Závěsné wc komplety mají ještě jednu nespornou výhodu - oproti stojící toaletě, která má zpravidla splachovací nádobu upevněnou na stěně, jsou závěsné wc díky obezdívce splachovací techniky daleko tiší.

GROHE se zaměřuje také na vysoký hygienický standard, proto jeho toalety mají keramický povrch potažený ještě ochranou vrstvou, která zabraňuje množení bakterií.

Zjistit více o sprchové toaletě

Co je dobré vědět o výběru wc modulu?

  • Slaďte design wc modulu s dalšími prvky - doporučujeme volit stejnou sérii (umyvadlo, bidet, vana...).
  • Zajímejte se o spotřebu vody – splachovací nádrže GROHE mají kapacitu okolo 6 – 9 litrů a z výroby je nastavena dolní spotřeba, malé tlačítko má ještě nižší spotřebu, a to zpravidla do 3 litrů.
  • Čistota a údržba – závěsné wc je pohodlné pro úklid, pokud však chcete dát vale všem bakteriím a nečistotám, pořiďte si bezokrajovou toaletu (tj. bez tradičního splachovacího kruhu).
  • Příprava rozvodů – závěsné wc lze umístit do různých výšek (pro děti níže, pro seniory výše), pamatujte proto předem na přípravu odpadů a přívod vody.
  • Nosnost závěsného modulu – první závěsná wc měly omezenou hmotnost okolo 120 kg, současné modely mají nosnost přes 400 kg.

Vybírejte tam, kde vám poradí

Nabídka trhu je široká a málokdo má tolik času, aby mohl mohl pečlivě vše projít a zvážit. Se společností GROHE máte při výběru jistotu, že si svoji světoznámou pověst zakládá na německé preciznosti, inovativním vývoji a ohleduplném přístupu k životnímu prostředí.

Navštivte showroom v Praze 4 a proberte s týmem techniků a designerů vaše představy. Poradíme vám s výběrem a samozřejmě pro vás zajistíme i odbornou montáž. Prodloužená záruka je u GROHE standardem. Zajímá-li vás více, neváhejte nás kontaktovat.