Termostatická vanová baterie je nejlepší

26.10.2017

Dnešní pohodlná doba přeje různým vymoženostem, které nám usnadňují život. A právě jednou takovou, kterou budete obzvlášť milovat, je termostatická vanová baterie. S ní už se vám nikdy nestane, že zapnete vodu a čekáte a zkoušíte a zase čekáte, než konečně docílíte správné teploty. Jakmile ji jednou vyzkoušíte, ručíme vám za to, že starou baterii rovnou vyhodíte do koše.

termostatická baterie

Moderní termostatické vanové baterie společnosti GROHE jsou totiž vybaveny technologií GROHE TurboStat, která zaručuje stabilní teplotu bez nežádoucích výkyvů.

Pojistku GROHE SafeStop pak velmi ocení zejména rodiny s dětmi. Díky ní je teplota vody omezena maximálně na 38 stupňů.

Neocenitelná je také technologie GROHE CoolTouch zabraňující nadměrnému zahřívání baterie, takže nenechavé dětské prstíky zůstanou v bezpečí.

Termostatická vanová baterie se sprchou

Samozřejmostí je také termostatická vanová baterie se sprchou, kterou má na starosti ovladač proudu GROHE AquaDimmer, v němž je zabudovaný přepínač umožňující plynulé přepínání mezi vanovou výpustí a ruční sprchou. V nabídce rovněž naleznete termostatické baterie se sprchovou soupravou pro ještě větší komfort při sprchování.

Krásná i praktická termostatická baterie

Navíc opomenuta není ani estetická stránka termostatických vanových baterií. Ty se vyznačují atraktivním designem díky zářivému povrchu GROHE StarLight, který je mimořádně hladký, trvale zářivě lesklý a vysoce odolný vůči poškrábání. Jeho čištění je pak otázkou chviličky – stačí jen otřít suchou utěrkou a baterie bude stále vypadat jako nová.

Termostatická vanová baterie je také vybavena ergonomickou rukojetí poskytující optimální uchycení, jejíž obsluha je jednoduchá i s rukama od mýdla.

GROHE cílí i na ekologii

Společnost GROHE však myslí i na přírodu a vaši peněženku, proto do svých baterií přidala tlačítko GROHE EcoButton. Jeho prostřednictvím si můžete zvolit, zda potřebujete plný proud vody nebo chcete snížit spotřebu vody až o 50 %, avšak bez snížení pohodlí.

Zeptejte se na termostatické vanové baterie

Zaujaly vás termostatické vanové baterie? V tom případě se na nás může obrátit a my vám rádi zodpovíme vaše dotazy. Nebo navštivte náš showroom v Praze, kde si můžete prohlédnout a osahat celou řadu nejen baterií ale i dalších výrobků.