Světová výstava ISH 2017 odhalila novinky značky GROHE

27.4.2017

Společnost GROHE nesmí chybět na žádném významném veletrhu v oblasti vody či vybavení interiérů. Nejinak tomu bylo i v Frankfurtu nad Mohanem, kde bezpochyby ovládla veletrh ISH 2017, kterého se účastnilo téměř 2 500 výrobců. 

ish 2017

Pár slov na úvod

Veletrh ISH je předním světovým obchodním veletrhem na poli koupelen, stavebnictví, klimatizačních technologií, energetiky a obnovitelných zdrojů. V letošním roce ho navštívilo více jak 200 000 návštěvníků z řad obchodních partnerů i široké veřejnosti.

Velkolepé zahájení konferencí GROHE

Ještě před zahájením frankfurtského veletrhu uspořádala společnost GROHE exkluzivní tiskovou konferenci, která se stala úvodem pro letošní moderní inovace v souvislosti s používáním vody. Tím GROHE udalo ráz celého veletrhu – jak již je známo, vyvíjené produkty jsou jedinečné nejen na pohled, ale i z technologického hlediska, které si zakládá na kvalitním zpracování, dlouhé životnosti, vysokém komfortu pro uživatele a především na efektivním využití vody.

A co si na veletrhu získalo největší obdiv?

Hlavní myšlenkou veletrhu byla voda a energie. Tomuto zadání produkty GROHE jednoznačně pasují, proto byly k vidění nejen moderní novinky pro ty nejnáročnější, ale i praktické výrobky, které ve své domácnosti ocení každý. Přesvědčte se.

Cenami ověnčená sprchová toaleta

Vysoké asijské požadavky na intimní hygienu se čím dál více zabydlují i v Evropě. Společnost GROHE na veletrhu představila sprchovou toaletu Sensia Arena, která nabízí špičkový komfort a bezkonkurenční úroveň hygieny. Díky svému výjimečnému zpracování získala již deset vysoce prestižních designových ocenění.

Nejluxusnější sprcha GROHE AquaSymphony

Právě GROHE AquaSymphony je v současné době pravděpodobně nejluxusnější sprchou na trhu. Snadno obyčejnou sprchu přemění v luxusní soukromé spa, parní lázeň i koncertní síň.

Šálek kávy přímo z kuchyňského kohoutku

Návštěvníci mohli zavítat také do Aqua barů. Čím byly výjimečné? Třeba právě vyspělými bateriemi, které podle typu ovládání spustí vařicí vodu pro zalití čaje či osvěžující perlivou vodu. Tyto jedinečné technologie se skrývají pod kuchyňskými systémy GROHE RED a GROHE BLUE.

Showroomy na cestách

Neměli jste možnost navštívit frankfurtský ISH veletrh? Nezoufejte. Na cestu napříč Evropou právě vyrazily čtyři obrovské kamiony GROHE Truck Tour 2017, které jsou plné pozoruhodných novinek.

Chcete se na vybrané novinky z veletrhu podívat již nyní? Navštivte showroom GROHE Live!