Podomítkové baterie GROHE

23.2.2017

Minimalistický vzhled a jednoduchý design – to jsou podomítkové baterie GROHE. Tento typ baterií bytoví designeři používají nejen do sprchových koutů, ale i k umyvadlu či k vaně. Na výběr jsou jak klasické pákové, tak oblíbené termostatické modely. 

Pákový model podomítkové baterie

Pákové ovládání baterie je velmi oblíbené. Pohodlně a jednou rukou nastavíte teplotu i proud vody. Díky podomítkové montáži a propracovanému vzhledu GROHE jsou tyto baterie elegantním doplňkem každé koupelny.

Termostatická podomítková baterie zajistí pohodlí

podomítková baterie grohe

V podomítové variantě vyrábí GROHE také oblíbené termostatické baterie, které zajistí komfort, pohodlí a především bezpečnost. Výhody termostatické baterie oceníte především ve sprchovém koutu – pokud je zde nainstalovaná páková baterie, můžete se jedním nešikovným pohybem dotknout ovládací páky a opařit se horkou vodou.

Naopak termostatická baterie žádné takové prvky nemá a navíc je teplota vody pevně nastavena (změnit ji lze jen stisknutím pojistky a pootočením kohoutu).

Termostatická baterie najde využití v mnoha domácnostech a největší úsporu poznají její majitelé tam, kde se používá bojler, nebo kde se voda odebírá z teplárny.

Rady pro výběr vanové baterie

Při výběru myslete na počet odběrných míst

Podomítkové baterie se podle umístění a požadavků zákazníků skládají z různých částí – jedná se především o to, kolik odběrných míst bude na podomítkovou baterii napojeno. Od toho se odvíjí také to, zda bude baterie opatřena přepínačem pro proud vody.

Termostatické a pákové podomítkové baterie mají využití především v koupelně. V kuchyni se z praktických důvodů upřednostňují stojánkově či klasické nástěnné baterie s pákovým či bezdotykovým ovládáním.

Proč si pořídit baterii GROHE?

  • GROHE zajišťuje bezpečnost – materiál baterie neakumuluje teplotu z horké vody, proto se ani při doteku s baterií neopaříte.
  • GROHE myslí na životnost – baterie mají keramickou kartuši, která má i po mnoha letech minimální opotřebení.
  • GROHE má záruku 5 let – špičkové výkony a spolehlivý provoz se odráží v prodloužené záruce.

Vyzkoušejte a poznejte rozdíl

Produkty GROHE seženete u našich partnerských prodejců po celé České republice. Pokud však chcete porovnat všechny moderní novinky na jedno místě, neváhejte navštívit showroom v Praze 4.