Ovládací tlačítko GROHE a antivandal řešení

23.3.2018

I tak malý detail, jako je ovládací tlačítko na splachování toalety, může pozvednout i tuto zpravidla nejmenší místnost v bytě na zcela jinou úroveň. A nejen to – tlačítka GROHE kromě designu zaujmou i z ekonomického a ekologického hlediska.

antivandal řešení

Designové tlačítko pro ovládání wc

GROHE nabízí ucelenou kolekci wc tlačítek z několika materiálů, které se pohybují v různém cenovém rozpětí.

Můžete proto s nimi vybavit nejen toalety, kde je kladen důraz na vysokou odolnost a zároveň nízkou cenu (např. veřejné toalety), tak i v místech, kde je kladen důraz na dokonalé designové zpracování a špičkový materiál (např. hotely, luxusní byty).

Tlačítka jsou z plastu, skla nebo nerezové oceli. Ve vzhledu si můžete vybrat jak kulaté, tak hranaté tvary, které jsou oblíbené například v minimalistickém či futuristickém stylu.

Navíc je součástí všech ovládacích tlačítek GROHE funkce EcoJoy a vybrané modely mají oblíbený povrch SuperSteel.

 

GROHE EcoJoy šetří vodu i vaši peněženku

Duální technologie systému GROHE EcoJoy snižuje při splachování spotřebu vody až o 50 %. Pomocí dvou tlačítek lze zvolit objem spláchnutí ze 3 a 6 litrů (popř. 3 a 4,5 l - objem určuje kapacita zabudované nádrže). Skrze malé tlačítko je možné průtok vody zastavit dřív, a tím spotřebu vody ještě snížit.

S GROHE SuperSteel nemají škrábance šanci

Vysoké hygienické a estetické nároky splňuje hladký povrch z nerezové oceli s označením GROHE SuperSteel. Nadčasový matný vzhled a povrch odolný proti škrábancům vytváří doplněk, který se stane součástí interiéru na mnoho let.

Antivandal tlačítko – i takové řešení je možné

Tlačítka GROHE jsou samozřejmě vybavena skrytým systémem pro upevnění, proto jednoduchý a hladký povrch nic neruší. Můžete se však setkat, především na veřejných toaletách, i s možností prošroubovaného upevnění, které zabraňuje nenechavcům v poničení či oddělení krycího rámu. S antivandal řešením na fotografii jsme se setkali v nákupním centru v Praze.

Poznejte GROHE osobně

Kvalita a propracování jednotlivých výrobků a detailů nejlépe vynikne na živo. Zastavte se proto v našem showroomu osobně a přesvědčte se o kvalitách, které získáte s německou značkou GROHE. V showroomu vás seznámíme s novinkami a odborně vám pomůžeme s výběrem.