Odpočinek v dešti vykouzlí hlavová sprcha

13.2.2018

Každá doba má své trendy. Před třiceti lety vládl v koupelnách umakart, na přelomu tisíciletí zažily svoji éru rohové vany a nyní je na prvním místě pohodlí a relaxace, ke které by neměla chybět hlavová sprcha. Ať již plánujete rekonstrukci koupelny, nebo si chcete ve své stávající koupelně dopřát osvěžující pocit tropického deště, poradíme vám, jak na to.

GROHE má model pro každého

Kolmo dopadající kapky vody, které připomínají déšť, z vás smyjí každodenní stres. Podle typu modelu si můžete vybrat z různých typů proudů - od jemné mlhy, přes mrholení až po vodopád nebo silný proud, který nabudí tělo novou energií. Hlavové sprchy GROHE mají různý průměr - od základních 15 cm až po XXL typy, které mají v průměru 30 - 40 cm a postavu osprchují najednou.

hlavová sprcha

Co při výběru rozmyslet:

  • Zda zvolit podomítkovou hlavovou sprchu nebo sprchový set
  • Průměrný průtok vody v hlavici
  • Jaký zvolit průměr hlavice
  • Jaký vybrat tvar, design hlavové sprchy a povrch
  • Další funkce hlavice (výběr z více proudů, vodopád a další)

 

Podomítková hlavová sprcha

Elegantní a až minimalistické řešení pro ty, kteří rekonstruují nebo plánují novou koupelnu. Podomítková hlavová sprcha může být buď zabudována přímo ve stropě, nebo vycházet z boční stěny. Podmítkové je nejen řešení hlavové sprchy, ale také baterie, jejíž technická část je zabudována ve stěně.

Pokud sníte o tomto řešení, pamatujte na to, že se s realizací musí počítat již u projektu a vhodném rozvedení vodovodního potrubí.

Sprchový set s hlavovou sprchou

Nechcete vaši koupelnu přestavovat, a přesto si chcete dopřát jedinečný pocit vlahého letního deště? Řešením je pro vás sprchový set s hlavovou sprchou, kterou snadno nahradíte běžnou baterii. Na jedné ose bývá připevněna jak termostatická baterie, tak klasická hadicová sprcha i hlavová sprcha.

Výhodou tohoto řešení je nejen snadná instalace, ale také nižší pořizovací cena.

Prohlédněte si hlavové sprchy GROHE na vlastní oči a propadněte kouzlu dokonalé relaxace, kterou si budete chtít dopřávat každý den. Najdete nás v Praze - podívejte se, kudy se k nám dostanete.