Nástěnná vodovodní baterie může být klasická i podomítková

21.11.2018

Výběr baterie byste neměli podceňovat, protože i když se zdánlivě jedná o detail, přeci jenom ji používáte několikrát denně. Musí tedy skvěle plnit svou funkci a zároveň ještě dobře vypadat. Než si začnete vybírat konkrétní typy, je potřeba zvolit si její umístění. Můžete si vybrat buď stojánkovou, nebo nástěnnou vodovodní baterii.

Nástěnná vodovodní baterie versus stojánková

Nástěnná vodovodní baterie je instalována na stěnu, nejčastěji společně s umyvadly na desku

Stojánková baterie je umístěna buď na desku, nebo přímo na umyvadlo.

V podstatě záleží jenom na vás. Jaký typ se vám víc líbí, takový si vyberte. Pokud si nejste jisti, můžete se rozhodnout podle toho, která baterie se vám bude lépe hodit k umyvadlu.

Více o nástěnné baterii

O umístění nástěnné baterie rozhodujte zavčasu

Ať už budete mít jakoukoliv baterii, je potřeba v tom mít jasno hned na začátku, protože její výběr ovlivní stavební práce. A určitě by se vám nechtělo znovu vrtat do nahozené nebo obložené zdi.

Nástěnnou baterii instalujeme:

  • Na omítku
  • Pod omítku

Více o podomítkových bateriích

Nástěnná baterie patří k umyvadlu, do vany i do sprchy

Grohe má ve své nabídce oba typy, přičemž si můžete vybírat ze spousty různých možností. Nástěnné baterie k umyvadlu krásně sladíte s těmi do sprchy nebo vany a vaše koupelna bude působit harmonicky, sladěně a luxusně.

Využijte chytrého systému SmartControl

Navíc svou sprchu můžete ovládat pomocí systému SmartControl, díky kterému můžete regulovat objem a teplotu vody, přepínat jednotlivé proudy, střídat mezi ruční a hlavovou sprchou, nebo mít puštěné vše najednou.

Potřebujete více informací? Neváhejte nás kontaktovat nebo nás navštivte v našem showroomu na Praze 4.