Náhradní díly a servis GROHE

18.9.2017

S GROHE nezískáte pouze doplněk do vaší koupelny či kuchyně. K nákupu jakéhokoliv výrobku obdržíte cenný bonus, který se skrývá v osobním přístupu, maximálním komfortu a péči nejen po dobu nákupu, ale i dlouho po něm. Poznejte nadstandardní přístup v podobě servisu a náhradních dílů GROHE. 

Co s GROHE získáte?

  • Spolehlivost německého výrobce
  • Odborné poradenství při nákupu
  • Síť zkušených techniků
  • Flexibilní a rychlý přístup v případě poruchy
  • Prodloužená záruka 5 let na vše
  • Výjimečná záruku na vybrané výrobky10 let
  • Dostupnost náhradních dílů až 30 let

náhradní díly a servis

Odborný servis, na který je spolehnutí

Abychom našim zákazníkům zajistili co nejlepší komfort po celou dobu užívání výrobků GROHE, je součástí našich služeb odborná montáž a záruční i pozáruční servis, který zajišťují proškolení a certifikovaní technici.

Víme, že nenadálá porucha může být zdrojem mnoha starostí, proto vždy reagujeme rychle a flexibilně.

Seznam servisních techniků

Náhradní díly až 30 let

Výrobky GROHE stojí na filosofii promyšleného rozvoje, kvalitních materiálů a myšlence každodenního užívání. To vše společně tvoří pilíř pro dlouhou životnost výrobků. Přesto může dojít k technické závadě nebo únavě materiálu. Z toho však nemusíte mít obavy. I když GROHE neustále pracuje na vývoji nových výrobků, garantuje dostupnost náhradních dílů až po dobu 30 let.

Chci objednat náhradní díl

Napište nám, jaký náhradní díl sháníte a obratem se s vámi spojí náš technik, který vám nabídne možnosti opravy a zašle nezávaznou cenovou nabídku.

GROHE = kvalita + technologie + design + udržitelnost

Čtyři hodnoty, které během let své existence posunuly GROHE na velmi vysokou příčku, ať už se to týká malého vodovodního ventilu nebo naopak celé sprchové soustavy. Nechte se hýčkat v koupelně, vyberte praktické a užitečné vybavení do kuchyně a obklopte se luxusní péči při každém kontaktu s GROHE – ať už jde o výrobky nebo lidských přístup našich odborníků.

Máte otázky? Chcete si domluvit schůzku? Neváhejte nás kontaktovat.