Kohoutková vodovodní baterie pro retro design i luxusní vzhled

29.10.2018

Vybrat si tu správnou baterii do koupelny může být oříšek. Každý má jiné požadavky. Mezi ty dost časté patří i její vzhled. Pro ty, kteří milují retro design nebo luxusní vzhled, se tak může stát jasnou volbou právě kohoutková vodovodní baterie ze série Costa.

I vodovodní kohoutkové baterie neustále vylepšujeme

Mohlo by se zdát, že obliba vodovodní kohoutkové baterie je na ústupu, protože je nahrazována stále dokonalejšími typy. Ovšem i ona prochází inovacemi a retro jí zůstal pouze design. Gumové vřetenové vnitřky jsou vyměněny za keramické s regulovaným pohybem jen o 90 až 180 °C, takže jsou úspornější než dříve.

Chci kohoutkovu baterii

Vodovodní kohoutková baterie je spolehlivá i úsporná

A protože vodovodní kohoutková baterie není tolik závislá na technice, bývá spolehlivější a v některých případech s ní paradoxně i rychleji nastavíte správnou teplotu. Rovněž můžete ušetřit za teplou vodu, protože najednou zjistíte, že se vám nechce „míchat“ si ideální teplotu. A ruce nebo obličej si opláchnete studenou vodou, což je, jen tak mimochodem, velice zdraví prospěšné.

Obzvlášť k vanám se hodí vodovodní baterie s kohoutky

A kam se hodí vodovodní baterie s kohoutky? Můžete ji samozřejmě mít, kde chcete. V kuchyni, na umyvadle, ve sprše nebo i ve vaně, kam se hodí i funkčně. Při jejím napouštění není totiž potřeba neustále regulovat teplotu vody. Prostě otočíte kohoutky a napustíte celou vanu.

Zjistit více

Baterie s kohoutky má také zářivý a odolný povrch

My v GROHE však máme vždy něco navíc a v případě vodovodní baterie s kohoutky je to povrch StarLight®. To znamená, že retro zůstane pouze design, omšelého vzhledu se jen tak nedočkáte. Dokonale zpracované a trvanlivé povrchové úpravy jsou navrženy pro maximální odolnost vůči škrábancům a znečištění, čímž zaručují snadnou údržbu a dokonalý vzhled po mnoho let.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.