Jedinečné dřezové baterie z kolekcí GROHE

28.3.2017

Pokud hledáte klenot v podobě dřezové baterie do kuchyně, nahlédněte do pokladnice GROHE. Oslní vás nejen jedinečný design a smysl pro detail, ale především špičkové technologie, ve kterých je GROHE mistr. Věděli jste například, že vám může doma z kohoutku téct perlivá či vařicí voda, kterou snadno zalijete chutnou kávu či čaj? Nebo že lze pustit vodu jedním dotekem?

kuchyňská baterie

Kouzlo jménem GROHE Touch

Pokud vás nadchla bezdotyková baterie FootConrol ovládaná nohou, tak baterii GROHE Touch, kterou budete ovládat letmým dotykem, si zamilujete. Proud vody ovládáte prstem či hřbetem ruky při kontaktu s baterií.

Tuto luxusní technologii oceníte například při přípravě těsta – nemusíte rukama od mouky sahat na pákovou baterii, ale snadno se jedním prstem dotknete vršku baterie a voda se jako kouzlem sama spustí.

Dotyková baterie myslí na bezpečnost

Kuchyňské dotykové baterie s funkcí Touch nabízí GROHE u několika modelů. Nejoblíbenějším je bezpochyby GROHE Minta Touch či Zedra Touch, u kterých se voda spustí pomocí dotyku kůže a napájecí lithiové baterie. Oba typy mají společnou nejen tuto jedinečnou funkci, ale také jednoduchý vzhled a promyšlené zpracování – přestože si budete pouštět horkou vodu, baterie teplo neakumuluje, proto se nespálíte a ovládání je maximálně bezpečné.

Dřezová baterie se sprchou

Napouštění hrnce, oplachování velkého nádobí či omývání zeleniny – to je jen pro příklad několik situací, kdy oceníte praktičnost dřezové baterie se sprchou. Pokud je kuchyně vaším královstvím, obklopte se ergonomickým a šikovným vybavením, které vám ušetří mnoho času a námahy. Baterie se sprškou by v žádném případě neměly chybět.

Kuchyňské baterie však umí ještě víc

Jestliže vás technologie Touch nezaujala, máme tu pro vás další novinky, které vás v žádném případě nenechají chladnými – a to doslova. Společnost GROHE vyvinula systémy RED a BLUE, které podle potřeby dokáží rovnou z kohoutku napouštět horkou vodu k zalití kávy či čaje, nebo naopak vodu vychladí.

To však stále není vše – tyto kuchyňské baterie vodu z vodovodu také filtrují nebo ji doplní o bublinky, a tak už nemusíte kupovat balenou vodu či sodovku. O tom ale více v dalším článku.

Zajímavé, že?

Přijdou vám tyto dřezové baterie jak z jiného světa? Navštivte showroom GROHE Live! Cetrum v Praze a přesvědčte se na vlastní oči o výhodách a pohodlí, které vám zajistí pouze světová značka GROHE. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.