Grohe Colors vám barevně zkrášlí koupelnu

29.5.2019

I s Grohe colors sladíte celou koupelnu

Kolekce Grohe Colors zahrnuje všechny koupelnové produkty – od baterií přes sprchové systémy až po splachovací tlačítka a všechny další doplňky – zkrátka docílíte perfektně sladěné koupelny ve všech směrech.

Rozhodování o barvách

Když se designéři rozhodovali, které barevné varianty vybrat, nechali si inspirovat nadčasovými trendy, které rozhodně jen tak z módy nevyjdou. Vypozorovali totiž, že domácí nábytek stále více a více tíhne k tmavým a teplým barvám. A na tomto základě pak vznikla kolekce Grohe Colors.

Odvážnost i nadčasovost Grohe Colors

Jelikož sanitární předměty neměníme tak často jako třeba ručníky nebo koberečky, bylo cílem vytvořit sice odvážný design, ovšem při zachování určité nadčasovosti a hlavně kvality.

Intenzita barev a odolnost vůči poškrábání

Barvy nejsou stříkané, ale jsou nanášeny chemickým procesem na již pochromované baterie. Proto jsou až 6x odolnější než chromové baterie, jejichž chromování má Grohe jedno z nejlepších na trhu.

Kromě typické chromové patří do kolekce Grohe Colors dalších barevné a povrchové varianty:

  • SuperSteel
  • Cool Sunrise
  • Warm Sunset
  • Nikl
  • Hard Graphite
 

Všechny jsou v kartáčované a leštěné verzi.

Chci poptat 

Chcete vědět více?

Máte otázky nebo potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám vše vysvětlíme a pomůžeme vám vybrat ty správné doplňky pro vaši koupelnu tak, aby se stala nejoblíbenější místností u vás doma.