Grohe Blue vodu přefiltruje i vychladí

18.7.2019

Mysleli jste si, že baterie ke dřezu už nemají co nového nabídnout? Pak vás rádi vyvedeme z omylu - zatím jste totiž ještě asi neslyšeli o dřezové baterii Grohe Blue, kterou budete obzvláště teď v létě milovat. Sama totiž umí vodu přefiltrovat a vychladit.

Osvěžující voda díky Grohe Blue

Voda je základem všeho života a především v horkém létě si to uvědomujeme nejvíce. Snad nikdy jindy během celého roku jí nevypijeme tolik, jako během prázdnin. Studená osvěžující voda je totiž naprostým základem každého dne, a právě proto byla vytvořena baterie Grohe Blue.

grohe blue

Chcete bublinky?

Na trhu sice najdete několik spotřebičů, které vám také vodu přefiltrují a vychladí, ale je to další zbytečná věc, která vám v kuchyni bude zabírat místo. S Grohe Blue si totiž vodu natočíte přímo z kohoutku - chcete perlivou, jemně perlivou nebo neperlivou?

Špičkový design a inovativní technologie Grohe Blue doplňuje vysoce výkonný filtr, chladič a oxid uhličitý. Navíc není potřeba žádná složitá montáž.

 

Jak funguje?

Teplota a síla vody se nastavuje jako u všech ostatních baterií pomocí šroubovací páčky a levý otočný kohout s integrovaným LED displejem reguluje obsah uhlíku a kyselin filtrované a chlazené vody.

Jedná se tedy o dva oddělené rozvody, takže se nemusíte bát, že byste museli nádobí umývat pod perlivou vodou.

Výhody dřezové baterie Grohe Blue

  • lepší chuť kohoutkové vody díky filtru
  • perlivá, jemně perlivá a neperlivá voda
  • dřezová baterie Grohe Blue vodu vychladí
  • snadná instalace
  • vždy připravena k okamžitému použití

Chci poptat

Máte dotazy?

Chcete vědět více? Kontaktujte nás. Studená a sycená voda je vám díky technologii Grohe Blue k dispozici neustále a ještě díky ní šetříte životní prostředí, protože už nebudete muset kupovat žádnou balenou vodu.

Chcete ji vidět na vlastní oči? Přijďte si ji prohlédnout k nám na vzorkovnu, kde si ji můžete i vyzkoušet.