Moderní a krásné. Takové jsou baterie na okraj vany

26.9.2018

Čtyř nebo tříprvkové baterie na okraj vany

Tyto baterie jsou totiž moderním a zároveň nejatraktivnějším typem vanových baterií, které dodají vaší koupelně nádech elegance a luxusu. Firma GROHE je vyrábí v několika různých provedeních, přičemž ovládací prvky jsou samostatně umístěny nebo kombinovány. Vybrat si můžete tříprvkové (tříotvorové) baterie na okraj vany, nebo dokonce i čtyř či pěti prvkové.

Tip od GROHE: Atrio v barvě broušený Hard Graphite a Lineare New v supersteel

baterie_na_vanu

 

Baterie na okraj vany sladíte s celou koupelnou

Velkou výhodou baterií na okraj vany je maximální designová sladěnost se zbytkem koupelny. V rámci každé řady totiž nabízíme kompletní vybavení. Navíc jsou perfektně uzpůsobeny k pohodlnému ovládání, zatímco si užíváte koupel. A dalším plusem je to, že nemusíte vrtat do kachliček.

Rady pro výběr vanové baterie

K umístění baterie na okraj vany potřebujete široký okraj

Baterie na okraj vany je možné umístit téměř na jakoukoliv vanu, která má dostatečně široký okraj, 
jen je třeba připravit otvory podle technického listu.

Ramínko baterie totiž musí v každém případě přesahovat okraj vany. Navíc ve většině případů se tyto baterie dávají na přizdívku, protože je potřeba pod ní mít ještě základní rám, který je celkem veliký.

Baterii na okraj vany umístěte radši do přizdívky

Proto našim zákazníkům raději doporučujeme umístit baterii na okraj vany do přizdívky. Výhodou je snadnější montáž a hadice se nezamotávají. Hlavně však voda stékající po hadici od ruční sprchy odtéká přímo do odpadu. Kdyby tam rám nebyl, voda by stekla pod vanu, kde by časem vznikly plísně.

GROHE je zárukou kvality

Všechny produkty GROHE byly navrženy tak, aby byly vizionářské a inovativní. Naše výrobky se již po desetiletí opírají o klíčové hodnoty společnosti – tedy technologii, kvalitu, design, udržitelnost a v neposlední řadě poskytují nekompromisní zážitek z vody.

S výběrem baterie na okraj vany vám poradíme

Zaujaly vás baterie na okraj vany? V závislosti na podmínkách ve vaší koupelně si vždy ověřte, zda vybíráte správný produkt. Proto nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám zodpovíme vaše dotazy nebo pomůžeme s výběrem.