Baterie GROHE Atrio aneb silueta ve tvaru kruhu

26.6.2019

Přijde vám, že jste viděli snad už všechny možné druhy koupelnových baterií, ale žádná nebyla prostě ta pravá? Ještě to nevzdávejte. Představujeme vám sérii baterií GROHE Atrio v novém designu, který vás jistě uchvátí natolik, že další možnosti už hledat nebudete.

Základní tvary baterií GROHE Atrio

Pokud chcete své koupelně dodat nadčasový luxus a kvalitu, pak vsaďte na řadu baterií GROHE Atrio s rafinovanou siluetou ve tvaru kruhu. Tento elementární a elegantní tvar se totiž stal základním stavebním kamenem baterií této série. Právě omezení na základní tvary a prvky propůjčují bateriím nadčasový vzhled.

Originální, ale zároveň nadčasové baterie GROHE Atrio

Mimořádný a nadčasový design je založen na originální a jednoznačné vizi, rafinovaném pojetí estetiky a absenci nepotřebných prvků. Štíhlé a oválné tělo baterie GROHE Atrio má po celé délce stejný průměr, přičemž výpusť je prohnutá do dokonalého půlkruhu.


Promyšleně propracované detaily navazující na plynulé přechody mezi jednotlivými komponenty jsou zpracovány s vysokou architektonickou precizností.

Další kvality:

  • ruční sestavování
  • bezkonkurenční technologická expertíza
  • kvalitní zpracování
  • čistý design

atrio

 

Umyvadlové baterie GROHE Atrio několikrát jinak

Umyvadlové baterie GROHE Atrio vám dodají naprostou svobodu designu, ale zároveň se mohou stát i dominantním prvkem v koupelně. Každý produkt z této série je k dispozici ve třech různých povrchových úpravách a několika velikostních variantách, které z něj dělají univerzální kousek v tom nejlepším slova smyslu.

Chci vědět více 

Máte otázky?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme a pomůžeme vybrat ideální baterii pro vaši koupelnu. Případně nás můžete navštívit v našem nově zrekonstruovaném showroomu na Praze 4.