S GROHE Rainshower zažijete úžasný déšť v koupelně

22.6.2018

Užíváte si, když v parném létě přijde příjemný a osvěžující deštík, který vám udělá dobře na těle i na duši? S GROHE Rainshower si ho můžete dopřát pouhým stisknutím tlačítka, a navíc nemusíte ani vytáhnout paty z domu. Požitek, který připomíná dovolenou v tropech, si nyní můžete vychutnat i ve své koupelně.

GROHE Rainshower znamená luxus

Rainshower GROHE

Luxusní sprchování na míru vám poskytnou naše systémy GROHE Rainshower, které disponují všemi nezbytnými vlastnostmi doplněné o další prvky, například několik režimů
dešťového proudu. Díky nim vám sprcha přinese dokonalý prožitek s nejvyšším možným pohodlím.

Showroom v Praze

Rainshower je nabitý technologiemi

Všechny systémy GROHE Rainshower jsou vybaveny termostatickou baterií GROHE CoolTouch ochraňující před popálením a kartuší GROHE TurboStat zajišťující stálou teplotu vody.  echnologie GROHE StarLight pak překvapí mimořádně hladkým povrchem odolným proti poškrábání. A určitě oceníte také technologii DropStop, která zabraňuje odkapávání vody po zavření kohoutku.

 

Rainshower SmartControl jednoduchý a chytrý zároveň

Ale co si opravdu zamilujete, je náš systém Rainshower SmartControl. Ten jsme vyvinuli s ohledem na dokonalou jednoduchost při používání. Pouhým stisknutím tlačítka si jednoduše
zapnete nebo vypnete proud vody. Jeho otáčením pak regulujete teplotu. Tato technologie si zapamatuje nastavenou teplotu i objem vody pro vaše příští sprchování. Zároveň slouží k výběru preferovaného režimu proudu.

Ovládání inovativního systému Rainshower SmartControl je velmi snadné, zvládnou ho všichni členové domácnosti, včetně dětí. Pro spuštění hlavové a ruční sprchy současně jednoduše stisknete obě tlačítka. Proč byste si i vy nemohli dopřát chytřejší sprchování?

Systém GROHE Rainshower nabízíme v mnoha variantách

Pokud toužíte po maximálním komfortu a požitku při sprchování, zvolte si sprchový systém GROHE Rainshower. Naše široká nabídka různých variant a stylů zajišťuje, že najdete takový produkt, jenž bude odpovídat vašemu vkusu i zvykům koupelně.

Potřebujete poradit s výběrem? Nebo máte ohledně systému GROHE Rainshower dotazy? Neváhejte se na nás obrátit a my vám rádi pomůžeme. Pokud si chcete jednotlivé modely prohlédnout osobně, navštivte náš pražský showroom.

Potřebuji poradit